To je to što me zanima!

Pojačanje za kontrolore ZET-a: Pratit će ih policajci u civilu?

Policajci bi, kako doznaje Jutarnji, trebali intervenirati tek u slučaju napada na kontrolora ili ako putnik nema kartu i nema dovoljno novca da odmah plati kaznu
Vidi originalni članak

Zagrebački kontrolori u javnom prometu od jeseni će dobiti pojačanje zbog verbalnih i fizičkih napada, ali i činjenice da ne mogu legitimirati švercere, piše Jutarnji list. Doznaju kako bi policajci u civilu već za mjesec dana trebali zaštiti kontrolore i pomagati u ispisivanju kazni. Neće biti pokrivene sve rute, ali u ZET-u očekuju da će ih biti dovoljno da stanu na kraj švercu. Postavlja se pitanje protivi li se takva suradnja Zakonu o zaštiti osobnih podataka. 

Više pročitajte u Jutarnjem listu

Idi na 24sata

Komentari 66

  • smokey 10.08.2011.

    Ljudi, ako svi ne platite tko vam sto moze? Mi smo hrvatska, a ne neka dva drota pred penzijom... Ova sustav samo siše a ništa nedaje!

  • corona 09.08.2011.

    kakva država takva i policija...niko nebi ništa radio a primo bi plaču...jebem ja tu policiju i državu...živjeli mito i korupcija!!!

  • Raina 09.08.2011.

    Vidi, vidi kako se sve može organizirati i dovoditi u red kad je nečija gu... u pitanju. Fuj... policija treba čuvati mir i red a ne pratiti ove ljigavce u haraču. Što ne stave realnu cijenu karata i onda uvedu drastičnu kaznu za onog tko se vozi bez karte? Cijena sada 8 kuna za 1 stanicu ili 10 stanica. Tramvaj treba biti uistinu javni prijevoz kojim se ljudi koriste da stignu od točke A do točke B i u skladu s tim koštati par kuna, a ne kao da se vozimo lađom.

Komentiraj...
Vidi sve komentare