To je to što me zanima!

Pojavile se glasine: Mrtva je i tetka vođe Kim Jong-una?

Kim Kyong Hui posljednji put je u javnosti viđena u rujnu 2013. kad je s Kim Jong-unom i njegovom ženom bila na obilježavanju druge godišnjice smrti 'voljenog vođe'
Vidi originalni članak

Nakon što je vođa Sjeverne Koreje Kim Jong-un prije nekoliko tjedana naredio pogubljenje svog tetka Janga Sung-taeka, pojavile su se sumnje da je mrtva i njegova udovica Kim Kyong-hui. Posljednji put je u javnosti viđena u rujnu prošle godine kada je s Kim Jong-unom i njegovom ženom bila na obilježavanju druge godišnjice smrti 'voljenog vođe' Kim Jong-ila. 

Jedan južnokorejski dnevni list objavio je kako je Kyong Hui mrtva. Navode kako je ili počinila samoubojstvo ili preminula od posljedica infarkta. Prema informacijama iz južnokorejske obavještajne službe, vjeruju da je tetka sjevernokorejskog vođe mrtva, ali do sada za to nije bilo čvrstih dokaza.  

Kim Kyong-hui (68) jedina je sestra pokojnog voljenog vođe Kim Jong-ila i kći osnivača države Kim Il Sunga, piše China Post

Idi na 24sata

Komentari 52

  • ZelenaHrvatska 07.01.2014.

    Mislim da je i ona zavrsila u kavezu sa onih 120 izgladnjelih pasa koje su zatim izvezli u Kinu koja je njihov saveznik,zadoviljni i jedni i drugi!

  • propala komunjara 07.01.2014.

    Nju je najvjerojatnije bacio krokodilima

  • Splitforever1960 07.01.2014.

    Američka propaganda? Rješenje?Pa nek veliki vođa pokaže tetkicu ako nije istina.

Komentiraj...
Vidi sve komentare