To je to što me zanima!

Poklonila je 170 litara majčinog mlijeka bolesnoj djevojčici (2)

Andrea Kirby doji svoju osam mjeseci staru kćer, ali kako djevojčica popije manje od litre mlijeka dnevno, zalihe je poklonila djevojčici koja ima mišićnu atrofiju
Vidi originalni članak

Andrea Kibry, majka iz Omahe, u zamrzivač je spremila majčino mlijeko za svoju osam mjeseci staru kćer, ali kako nije sve iskoristila za njezino hranjenje odlučila je donirati mlijeko drugoj djeci. 

Preko zajedničkih prijatelja povezala se s Jen Peters, majkom dvogodišnje djevojčice koja ima spinalnu mišićnu atrofiju, a kojoj majčino mlijeko daje snagu i prijeko potrebna antitijela. Zahvaljujući donaciji Ella je snažnija nego ikad.

- Znate što je smiješno, mislila sam da neću imati dovoljno mlijeka, rekla je Andrea koja doji svoju kćer Londyn, ali djevojčica popije manje od litre mlijeka dnevno pa je Andrea imala više od 170 litara zaliha, piše Daily Mail.

- Majčino mlijeko u dubokom zamrzivaču može trajati od šest do osam mjeseci. Ne bih htjela da propadne. To je puno napornog rada i htjela bih da ga dobije netko kome treba, rekla je Andrea. 

Idi na 24sata

Komentari 42

  • eddy1973 17.09.2012.

    ovo je hvale vrijedna gesta i nadam se da joj zaista može pomoći..

  • josip10 16.09.2012.

    ko zna čime se hrani kad daje toliko mlijeka ,možda jede sano...

  • Maja29 16.09.2012.

    Ma svaka čast, pomogla je djetetu!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare