To je to što me zanima!

Pokopala brata i zaručnika stradale u nesreći Cessne

U zagorskome mjestašcu Hraščini lomili su se krici. Rodbina, prijatelji i mještani oprostili su se od Dragutina Šanjeka i Stjepana Soksera
Vidi originalni članak

Mjesno groblje u Hraščini bilo je pretijesno da primi sve koji su se došli oprostiti od svojih sumještana Dragutina Šanjeka (35) i Stjepana Soksera (19). Oni su prije jedanaest dana poginuli u padu Cessne nedaleko od aerodroma u Bratislavi. Šanjek je bio aviomehaničar, a Sokser učenik. U istom je avionu poginuo i pilot Stjepan Željko Fekonja (53).
Na posljednjeme zajedničkom ispraćaju, uz članove uže obitelji, od poginulih su se oprostili i Stjepanova razrednica te prijatelji i kolege iz velikogoričke Zrakoplovno-tehničke gimnazije te obitelj pokopanog pilota Fekonje.
U svoj tuzi i boli najteže je bilo Barbari Sokser, sestri poginulog Stjepana. Osim što je izgubila brata, u istoj je nesreći ostala i bez zaručnika Dragutina Šanjeka. Na svaki spomen imena nekog od poginulih hraščanskim grobljem odjekivali su jecaji i vriskovi rodbine te prijatelja. Barbara Sokser nije mogla sama stajati na nogama. Pridržavali se je prijatelji.
Kolege najmlađeg poginulog nosili su bijele ruže. Barbara se prvo oprostila od zaručnika, a zatim i od brata.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare