To je to što me zanima!

Pokopali Jasminu, navodno je umrla zbog puknuća čira

Virovitica: Jasmina (29) je umrla u srijedu nakon što su je doktori dva puta slali kući. Obitelj zato sumnja na nemar. Pokopali su je u petak
Vidi originalni članak

Obitelj i mještani su u petak pokopali Jasminu Percept (29) u selu Bušetina kod Virovitice. Ona je umrla u srijedu u susjedovu autu nakon što su je liječnici dva puta slali kući iako se žalila da joj nije dobro.
- Jasmina je bila stara kao moj sin. Pa kako je moguće da tako mladi ljudi samo tako, odjednom umru? Zašto mladu ženu nisu ostavili u bolnici? Zašto liječnici nisu učinili više da joj spase život - pitali su se mještani na sprovodu te su dodali da je Jasmina bila dobra, vrijedna i uvijek raspoložena. Na sprovodu je bio i manji incident jer je Jasminina obitelj zaprijetila da će njenog supruga Danijela, koga krive za smrt kćeri, baciti u raku. Intervenirala je policija i smirila rodbinu, pa je virovitički župnik fra. Robert Perišić obavio ceremoniju.
 
REZULTATI OBDUKCIJE TEK ZA DVA TJEDNA
Obitelji mlade žene su iz Opće bolnice Virovitica, gdje je, po nalogu Istražnog suda obavljena obdukcija, rekli da će rezultate obdukcije i uzrok smrti dobiti za dva tjedna. Neslužbeni izvori, iz liječničkih krugova, kažu da je navodni uzrok smrti Jasmine Percept 'puknuće čira na želucu. U Domu zdravlja novinarima su prije dva dana potvrdili da su njihovi liječnici u Hitnoj službi medicinske pomoći u Virovitici Jasmini Percept, dva puta, u subotu i nedjelju, pružali medicinsku pomoć i liječili je zbog vjerojatne upale mokraćnih putova. Dokumentaciju su predali sudu i policiji.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • etoTako 18.07.2009.

    pričala mi je jednom prilikom sestra iz te bolnice kolko su u toj bolnici nemarni i šta sve rade...tako da...ne čudi me....a i svi virovitičani se žale na propuste u toj bolnici...kojih nije malo....i zapravo su neki od njih poprilično užasni...žalim sve koji su osuđeni na tu bolnicu...ne znam-evo nadam se da će se stanje malo popraviti.

  • MAURICIUS 18.07.2009.

    Ako je uzrok puknuće čira onada je doktorska greška jer je umrla od unutarnjeg krvarenja, a to je \"opća kultur\" u medicini za svakog doktora znati prepoznati znakove krvarenja. Za ovo trebaju odgovarati i biti kažnjeni. Žao mi je žene.

  • thrys 18.07.2009.

    Roditelje mojega prijatelja s hitne su vratili doma tri puta (prije 5 godina), a zvali su hitnu jer im je bilo jako loše. Rekli su da je u pitanju stres. Te iste noći zamalo su umrli oboje, pali su u tešku komu. Mjesecima kasnije čudom su se izvukli (bilo je to trovanje plinom) a nitko nije preuzeo odgovornost što ih nije primio u bolnicu. Danas oni imaju lezije na mozgu, oštećenja motorike. Toliko o liječničkoj pomoći u RH.

Komentiraj...
Vidi sve komentare