To je to što me zanima!

Pokopali Tamerlana Carnajeva, jedva su našli mjesto za ukop

Vlasti su teško našle mjesto koje je bilo spremno pokopati Carnajeva. Deseci prosvjednika okupirali su prošli tjedan pogrebno poduzeće u kojem je bilo tijelo
Vidi originalni članak

Osumnjičenog za bombardiranja u Bostonu Tamerlana Carnajeva pokopali su, izvijestila je policija, ali nisu rekli gdje, piše BBC.

On je ubijen tijekom potjere za njim i njegovim bratom Džoharom nakon prošlomjesečnih bombaških napada u Bostonu u kojima je poginulo troje, a ozlijeđeno je više od 260 ljudi. 

Vlasti su teško našle mjesto koje je bilo spremno pokopati Carnajeva. Deseci prosvjednika okupirali su prošli tjedan pogrebno poduzeće u kojem je bilo tijelo.

- Na naš javni poziv u pomoć javio se hrabri i suosjećajni pojedinac. Zahvaljujemo zajednici koja je dala pogrebno mjesto - poručili su iz policije. 

Carnajev i njegov mlađi brat Džohar osumnjičeni su za dva bombaška napada na cilju bostonskog maratona. 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • prosvjetitelj 10.05.2013.

    Našli su žrtveno janje i dobili zeleno svjetlo naroda amerike za još jedan rat.

  • forumaš 09.05.2013.

    javnost je zaovoljena a istina se nikad neće saznati

  • koza 09.05.2013.

    "Ako dovoljno puta ponovite laž,ona postaje istina"...Bojim se da braća ništa nisu kriva,da je sve bila još jedna igrica.....Tako loše izvedana,da su mnogi primjetili ...Počevši od ranjenika koji je "izgubio" noge,a ispostavilo se da ih je izgubio u ratu godinama prije,pa do crne torbe u kojoj je bila bomba ,koju su nosili pripdnici specijalnih postrojbi američke vojske,dok su braća imali zelenu i bijelu torbu.... Kakav dokaz imaju? Nikakav... I postoje snimke uhićenja starijega brata u kojima on leži sa ispruženim i raširenim rukama,a sljedeće smo vidjeli njegovo izrešetano tijelo.....A mlađi se išao predati,nije bio naoružan,sjeo je na rub glisera kad su otvorili paljbu i zasuli ga sa stotinama metaka...Na njihovu žalost, ostao je živ.....Žalosno,ali istinito...A sada glume televiziju u boji i ne daju da mrtvaca pokopaju...Demokracija ? Takvo nešto ne postoji.....Vratili smo se stotinama godina unazad,a bili smo tako blizu....

Komentiraj...
Vidi sve komentare