To je to što me zanima!

Pokosilo ga stablo: Sina u 'gepeku' dovezao liječniku

Na Sinišu Kordija (30) u šumi kod Slatine palo je stablo. Slomio je ruku i nogu. Imobilizirali su ga odrezanim granama i dovezli do Doma zdravlja
Vidi originalni članak

Trenutak nepažnje u šumi Franje Kordija kraj sela Gornji Kusonji, nedaleko od Slatine, bio je dovoljan za nesreću. Sa sinom Sinišom (30) i prijateljima Kordi je sjekao bagreme.
- Otpiljeno stablo odlomilo se s panja, zaokrenulo i ‘pokosilo’ sina koji je stajao nekoliko metara dalje okrenut leđima. Od bola je jaukao. Učvrstili smo mu noge i ruke granama i nazvali 112 - priča Franjo Kordi.
Hitna iz Slatine odmah je krenula prema šumi, no nisu ih uspjeli pronaći. Franjo i njegovi prijatelji napravili su udlage i nosila te Sinišu prenijeli do Golfa kojim su došli u šumu i stavili ga u prtljažnik. U međuvremenu su do šume stigli i policajci pa je Franjo, u pratnji policijske ophodnje s rotirajućim svjetlima, Sinišu brzo dovezao do liječnika u slatinskom Domu zdravlja. Tamo su mu pružili prvu pomoć i Hitnom ga odmah prebacili u virovitičku Opću bolnicu. Virovitički su liječnici utvrdili da je stablo bagrema Siniši Kordiju polomilo potkoljeničnu kost na desnoj nozi te podlakticu na lijevoj ruci.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • seljacina iz sirokog 08.04.2010.

    udrii pajdo pada drvo,imeni je jednon palo drvo ma glavu,kad san isa s didon u sumu,kum marin pila stabla u sumama vederacije bejiha ilengalno

  • 08.04.2010.

    bravo decki!!! svaka cast za improvizaciju...

  • strikan1 08.04.2010.

    Želje za što bržim ozdravljenjem,a pajdo pored njega pljunuti Goran Višnjić.

Komentiraj...
Vidi sve komentare