To je to što me zanima!

Pokosio je djecu pa pobjegao: Optužnicu će čekati na slobodi

Neslužbeno se doznaje kako će ga pustiti na slobodu, jer Općinsko državno odvjetništvo neće ići s prijedlogom za određivanje istražnog zatvora, te će na slobodi čekati optužnicu
Vidi originalni članak

Đ.K. (77) u petak je nešto prije 13 sati u pratnji dvojice policajaca prepraćen u zgradu Općinskog državnog odvjetništva u Koprivnici. Tamo je proveo tri i pol sata gdje je vjerojatno iznosio opsežnu obranu. Izašao je u pratnji policije. 

Navodno je priznao kako je u srijedu na navečer vozio osobni automobil te da je izbjegavao djecu i stoga je sletio s ceste.

Neslužbeno se doznaje kako će ga pustiti na slobodu, jer Općinsko državno odvjetništvo neće ići s prijedlogom za određivanje istražnog zatvora, te će na slobodi čekati optužnicu.

DJEČAK JE NA RESPIRATORU Priveli su vozača (77) koji je pokosio djecu pa pobjegao...

Doznajemo i da mu je određena mjera zabrane upravljanja automobilom. Isto tako njegova visoka životna  dob je bila možda i presudna da se pusti na slobodu.

Đ.K. se tereti da je u srijedu upravljao automobilom kojim je naletio na dvojicu dječaka koji su se iz Koprivničkog Ivanca vozili prema Kunovcu na biciklima. 

Nakon što ih je udario VW Polom, bez zaustavljanja i pružanja pomoći je pobjegao. Policiji je u pronalasku odbjeglog vozača pomogla registarska pločica koja je ispala na mjestu nesreće.

Sumnjiče ga za dva kaznena djela. Osim izazivanja prometne nesreće na teretu mu je i nepružanje pomoći. 

NALET AUTA KOD KOPRIVNICE Gotova operacija dječaka: 'Sad je stabilno, ali se bori za život'

Dječak je na respiratoru, ali je stabilno

Dječak (7) iz Koprivnice, na kojega je automobilom naletio 77-godišnjak, nakon jučerašnje dugotrajne operacije mozga i dalje je na respiratoru, a vitalne funkcije su mu stabilne, doznajemo od ravnatelja Klinike za dječje bolesti u Klaićevoj, prof.dr. Gorana Roića.

Dijete je na Jedinici intenzivnog liječenja i sedirano lijekovima. Liječnici će tijekom dana CT snimanjem obaviti postoperativnu dijagnostičku obradu moždanih struktura. Dječaku je u četvrtak, operacijom koja je trajala 4,5 sata, neurokirurg dr. Miroslav Gjurašin uklonio iz malog mozga golemi hematom od četiri centimetra te zaustavio po život opasno krvarenje koje se prije zahvata neprestano pojačavalo.

Idi na 24sata

Komentari 42

  • škver 14.06.2019.

    Pa nije on Daruvarac.

  • nino58 14.06.2019.

    Zanimljivo...udario dječake autom i pobjegao s mjesta nesreće, umjesto da pozove hitnu pomoć i pomogne dok oni ne dođu! Ivu Filipovića, koji je prošli petak, kamionom izazvao tešku prometnu nesreću u kojoj su poginule dvije djevojčice, su odmah priveli, stavili mu lisice na ruke i strpali ga u jednomjesečni pritvor. Čovjeka su osudili kako je vozeći 50 km/h iznad dopuštene brzine “pokosio i usmrtio djevojčice”, a nisu tada znali što mu se u dogodilo, zbog čega je izgubio kontrolu nad kamionom. Đuru Korena, koji bježi s mjesta nesreće, puštaju na slobodu... A Ivu Filipovića, koji je vidno psihički slomljen priznao nesreću koju je ne namjerno skrivio... I sad me zanima, kako to objašnjavaju “organi pravosuđa i policije”???? Žalosno je, što kod njih postoje dvostruka mjerila!!!! Sramota za Hrvatsku državu!!!! Prezirem dvostruka mjerila!!!!

  • watcher012 14.06.2019.

    Deda i drotovi imaju skoro istu odjecu. :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare