To je to što me zanima!

Pokosio dvije mlade djevojke: Vozača (25) će izručiti BiH

Srbija bi trebala izručiti BiH Sanjina Sefića (25) kojeg se sumnjiči da je 10. listopada 2016. godine u Sarajevu na pješačkom prijelazu usmrtio Selmu Agić (21) i Editu Malkoč (20)
Vidi originalni članak

Sanjin Sefić (25), koji se više od dva mjeseca nalazi u pritvoru u Novom Sadu, trebao bi danas biti izručen Bosni i Hercegovini. Njega se sumnjiči da je 10. listopada 2016. godine u sarajevskoj ulici Zmaja od Bosne, vozeći velikom brzinom automobilom na pješačkom prijelazu usmrtio Selmu Agić (21) i Editu Malkoč (20), studentice Filozofskog fakulteta u Sarajevu.

Prema informacijama Ministarstva unutarnjih poslova Kantona Sarajevo, radi se o višestrukom recidivistu prometnih prekršaja i kršenja javnog reda i mira.

Sefić je u utorak, 11. listopada, u jutarnjim satima prešao državnu granicu između Bosne i Hercegovine i Srbije. Uhićen je dan poslije u Novom Sadu.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • _Varešak_ 09.01.2017.

    Sumnjiči ?????????

  • Mthesecond 09.01.2017.

    I tamo policija ne radi svoj posao kako treba...Ništa čudno...Balkan ko Balkan...I eto do čega je to dovelo...Odgovornost leži i na njima...Dvije pametne i dobre cure pred kojima je bio život,dva mlada života odoše u nepovrat,uništeni i životi njihovih obitelji,a ta protuha,taj idiot,niškorist koji ih je ubio i dalje će živjeti,udisati zrak....I tu nema pravde..

  • MAJA-MAGDALENA 09.01.2017.

    Njemu će suditi u Bosni roditelji nastradalih .

Komentiraj...
Vidi sve komentare