To je to što me zanima!

'Pokosio' je turiste gliserom, kazneno prijavili mladića (22)

Četvero Austrijskih državljana prošlog je ponedjeljka jahalo bananu s koje su pali na more i na njih je naletio gumenjak koji ih je vukao. Zahvatio ih je propelerom
Vidi originalni članak

Policijski službenici Prve policijske postaje Split u utorak su dovršili kriminalističko istraživanje nad 22-godišnjakom, kojeg se sumnjiči da je 29. lipnja, na moru u uvali Nečujam na otoku Šolti, upravljajući gumenim čamcem koji je vukao tzv. bananu sa osam osoba, izazvao pomorsku nesreću u kojoj su dvije osobe teško, a dvije lakše ozlijeđene. Protiv njega je podnesena kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu, zbog sumnje da je počinio kazneno djelo 'Ugrožavanje posebnih vrsta prometa', objavila je policija.

Podsjetimo, četvero Austrijskih državljana prošlog je ponedjeljka jahalo bananu s koje su pali na more i zatim je na njih naletio gumenjak koji ih je vukao. Zahvatio ih je propelerom i ozlijedio. Troje ozlijeđenih helikopterom je prebačeno u KBC Split, a jedna djevojka je zbrinuta na otoku Šolti.

Policija još istražuje okolnosti nesreće.

Stradali Austrijanci dio su skupine od tristotinjak mladih koji plove Jadranom na ekskurziji. U Nečujam su stigli u ponedjeljak ujutro na četiri veća broda i sa šezdesetak jedrilica. Prema pričanju domaćeg stanovništva mladi Austrijanci su započeli sa zabavom i alkoholom već polovicom jutra. Ludovali su po uvali sa bananom i jurili gumenjacima sve do nesreće.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • wortexhole 01.07.2015.

    Tako to bude kada se ispiti za voditelja brodice polažu za 500 kn u lokalnoj birtiji. Znam o čemu pričam jer sam osobno bio prisutan jednom takvom ''polaganju'' ispita za voditelja brodice. Pitao poslije kolegu koji je tako ''položio'' ispit, i što sada , a on se meni nasmije i kaže, pa sada sam barba Ivan. Rekao jedan: sve u životu što imam sam ukrao, osim škole, to sam kupio.

Komentiraj...
Vidi sve komentare