To je to što me zanima!

Policija: Vozač je na pješake naletio nakon što mu je pozlilo

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
H.J. (40) vozio je Tratinskom ulicom prema zapadu. Upao je u hipoglikemički šok te izgubio kontrolu nad vozilom. Naletio je na sedmero pješaka na tramvajskoj stanici
Vidi originalni članak

Vozač koji je u petak na zagrebačkoj Trešnjevci autom "pokosio" sedam pješaka učinio je to jer je upao u hipoglikemički šok , potvrdila je policija. Riječ je o 40-godišnjem H.J. kojemu je pozlilo dok je vozio Tratinskom u smijeru zapada. Kad je došao na križanje s Trakošćanskom ulicom izgubio je nadzor nad vozilom i skrenuo prema nogostupu.

Naletio je na sedmero ljudi koji su čekali tramvaj pri čemu ih je šestero teško ozlijeđeno . Najteže su stradali Branka L. (58) i M.G. (39). Imaju ozljede opasne po život, ali su stabilno.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Branka L. je  nakon naleta automobila ostala zarobljena pod njegovim kotačima i morali su je izvlačiti kako bi joj pružili pomoć. Oživljavali su je i u vozilu Hitne pomoći.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Očevidac Darko Martinko (35) bio je u tramvaju koji se nalazio u blizini tržnice.

- Prvo se čuo udarac, čulo se lomljenje drva i ljude kako vrište . Na podu je ležalo nepomično troje ljudi, jedna osoba je bila pod autom. Vidio sam kako ju izvlače. Prvi su u pomoć pristigli trgovci iz obližnje trgovine, a Hitna je došla za svega nekoliko minuta. Auto je srušio i štand na stanici gdje se prodaju stripovi - rekao je Martinko.

- Čovjek je došao punom brzinom , zaletio se među ljude i razbio štand na pola.  Čula se vika i tresak u štand, a onda smo iz tramvaja vidjeli ljude kako leže - ispričao nam je jedan od svjedoka strašne prometne nesreće koja se dogodila na Veliki petak.

Idi na 24sata

Komentari 217

  • zuljac 06.04.2015.

    a da malo sporije vozio

  • gregorsamsa555 05.04.2015.

    Najvaznije da nije bilo smrtno stradalih, a realno svakome moze pozliti za volanom i dozivjeti ovako nesto pa i puno gore...

  • MihaelXman 04.04.2015.

    ma kakva bolest?!frajer je prebrzo vozio i izgubio kontrolu.pa svaki odvjetnik zna taj trik i savjetuje bolest kao razlog...

Komentiraj...
Vidi sve komentare