To je to što me zanima!

Mladić pokosio tri djevojke pa krivnju htio svaliti na suvozača

Mladići su privedeni istražnom sucu, a policija je protiv obojice podnijela kaznene prijave. Suvozaču J.J (20) su izmjerili 2,11 promila alkohola u organizmu
Vidi originalni članak

Policija je istražnom sucu Županijskog suda u Zagrebu privela vozača Citröena koji je u četvrtak u noći ispred kluba Gjuro naletio na tri djevojke. Za upravljačem je bio Ante P. (21), a suvozač je bio J. J. (20), objavila je policija. Obojica su bili pijani. Anti su izmjerili 1,77 promila alkohola, a suvozaču 2,11 promila. Priveli su i suvozača koji je pobjegao nakon nesreće.  

Kako neslužbeno doznajemo na ispitivanju u policiji mladići su prebacivali krivnju jedan na drugoga tvrdeći kako nisu vozili automobil. Ante je dobio kaznenu prijavu zbog izazivanja prometne nesreće, a suvozač prijavu zbog izbjegavanja zabrane upravljanja vozilom. Naime, policija je utvrdila da je suvozač ranije te večeri također sjeo za upravljač automobila iako nije smio. Policija je pronašla tragove krvi suvozača J. J. na  vozačkom mjestu. 

Podsjetimo,  u nesreći teško su ozlijeđene Ana (18), Kristina (20) i Tomislava (23) koje su stajale ispred kluba na križanju Ribnjaka i Medveščaka. Ana se i dalje bori za život u zagrebačkoj bolnici Sestara Milosrdnica. Vozač Citröena skretao je u Ulicu Medveščak, ali išao je prebrzo. Izgubio je kontrolu nad autom, popeo se na rubnik i iz betona iščupao sedam metalnih stupića. No nije se zaustavio nego je udario u tri djevojke. Stao je tek zabivši se u stup javne rasvjete.

Idi na 24sata

Komentari 203

  • polema 14.02.2011.

    bože čuvaj cure,a karakter ova dva dečka može se isčitati iz prebacivanja krivnje na drugoga. Da imaju imalo obzira ne bi mogli zaspati bez tablete nakon ovokvog događaja, čak i da nisu krivi, a oni i sada misle SAMO NA SEBE!!.

  • Feel 13.02.2011.

    fascinantna je koliko ljudska glupost,neukost, nehumanost, parazitnost moze sezati...ovo se odnosi na komentatore koji svoju "pamet" prosipaju na sve strane

  • dubrovnik 2 13.02.2011.

    zašto inicijali, dajte nam imena

Komentiraj...
Vidi sve komentare