To je to što me zanima!

Pokrali videoteku, vlasnika premlatili i snimali napad

Zagreb: Pijani mladići brutalno su istukli vlasnika videotekei trgovine koji ih je pustio unutra na kraju radnog vremena kako bi kupili još alkohola
Vidi originalni članak

Mustafa M. (25) i Denis H. (26) 16. listopada su nešto iza ponoći pijani došli pred videoteku i trgovinu u zagrebačkoj Hećimovićevoj ulici. Pokucali su i tražili vlasnika Maria R. (46) da ih pusti unutra kako bi mogli kupiti još pića. Mario ih je pustio u videoteku, nakon čega su mladići nasrnuli na njega. Nekoliko puta su ga udarili i vlasnik je završio na podu. Tamo su ga nastavili tući rukama i nogama. Kada su napokon prestali, Mario je otpuzao do fotelje, no mladići su ga opet počeli mlatiti. Ovaj put Mustafa je tukao Maria, dok je Denis sve snimao Mustafinim mobitelom. Kad su ga napokon prestali, dvojac je iz videoteke pokupio boce piva, čips te cigarete, a Mariju su zaprijetili da ništa ne prijavljuje policiji. U obližnjem parku su popili ukradena piva te se ponovno zaputili prema videoteci. Tamo ih je zatekla policija i uhitila. Mario je prevezen u bolnicu gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđen. Uhićeni je dvojac nakon kriminalističke obrade odveden u Istražni centar Županijskog suda u Zagrebu.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • 20bucks 13.11.2008.

    Majstore kad se oporaviš bejzbolsku palicu u ruke i polomi im i noge i ruke majku im njihovu! Uf pišali bi ti frajeri na nos i srali na usta, a onda bi se ostatak života vozili u kolicima!

Komentiraj...
Vidi sve komentare