To je to što me zanima!

Pokrenuli portal za traženje raznih poslova u ugostiteljstvu

Gastroposao bi trebao postati najveća specijalizirana burza rada za ugostiteljstvo, prvenstveno orijentirana na hrvatsko tržište, s planovima širenja na cijelu regiju
Vidi originalni članak

Udruga za promicanje vrijednosti hrvatske gastronomske i enološke baštine “Gastronomadi” predstavila je Gastroposao.com, portal za pomoć pri pronalaženju posla u gastronomskom sektoru.

Portal je zamišljen kao središnje mjesto za pomoć pri zapošljavanju kuhara, konobara i drugog osoblja u ugostiteljstvu. 

Obraćajući se i posloprimcima i poslodavcima krajnji mu je cilj pojednostavljenje ponude i potražnje radne snage, uz niz strukovnih filtera znanja, iskustva, želja, mogućnosti...

Gastroposao bi trebao postati najveća specijalizirana burza rada za ugostiteljstvo, prvenstveno orijentirana na hrvatsko tržište, s planovima širenja na cijelu regiju.

Projekt je vlastitim snagama pokrenula udruga Gastronomadi prije gotovo dvije godine, a potom ga je uspješno kandidirala u IPA program za poticanje zapošljavanja. Tako je iz EU fondova dobio 170.000,00 eura za svoju konačnu realizaciju.

Uz Gastronomade partneri u projektu su HZZ virovitičko-podravske županije, te VIDRA razvojna agencija koja je do sada realizirala oko 40 milijuna eura iz europskih fondova.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • svejedobro 25.03.2015.

    Ako pomognu nekome naći posao zašto ne?

  • marijaterezija2 25.03.2015.

    Restorani kafići sve je to lijepo ali prvo treba osigurati klijentelu za to, i da koliku proviziju traže da te zaposle u bolji resoran?

  • LebronPetrovic 25.03.2015.

    Nitko više nikad neće dobit udarničku značku. Danas je nažalost samo malobrojni zaslužuju. Danas u Hrvatskoj samo restači. Cijene se gazde restorana, hotela. Nema tu kruva. Treba proizvodnju i izvoz pokrenut.

Komentiraj...
Vidi sve komentare