To je to što me zanima!

Pokus: Hamburger se nije raspao nakon godinu dana

Dječji Happy meal iz McDonaldsa nutricionistica je prije godinu dana ostavila na polici. Hamburger se nije raspao, a krumpirići su još bili zlatne boje
Vidi originalni članak

Američka nutricionistica Joann Bruso (62) kupila je prije godinu dana dječji Happy meal s hamuburgerom i krumpirićima u McDonaldsu. Ostavila ih je na polici svoga doma. Hamburger je izgledao gotovo identično kao na dan kada ga je kupila, a krumpirići su i dalje bili zlatne boje. Dokazala je kako se brza hrana strahovito sporo raspada.
- Hrana se u godinu dana na zraku trebala raspasti i imati neugodan miris. No činjenica da hrani iz McDonalds nije bilo ništa pokazuje koliko je ona zapravo štetna - pričao Joann.
Nutricionistica kaže kako nijedna muha ni bilo koji drugi insekt nije sletio na hranu, a kamoli joj se približio.
- Ako muhe izbjegavaju Happy meal, onda to ni dječje tijelo ne može pravilno preraditi - kaže Bruso. Rezultate jednogodišnjeg eksperimenta američka je nutricionistica objavila je na svome blogu gdje dijeli savjete o prehrani za djecu.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • Comentator 19.03.2010.

    Ja bi zatvorio sve Mc Donalds,jer se najviše tim kemikalijama truju djeca.Mc Donalds izmišlja svakakve igračke da bi samo privukao kupce njihovih proizvoda Ja osobno nisam ljubitelj njihovih sendvića i ostalih gluposti. To trba pod hitno i to potpupuno ukinuti barem u Hrvatskoj.

  • brangelina 19.03.2010.

    iiiiiiiiiiiiiiiii saaaaaaaaamooooooooooo miiiiiiiiii recite da je još uvijek nakon godine dana ukusni i finoooooooooooooo, hahahahahahaaaaaaaaaaaaaaa..... živa kemija!!!!!!!!!!!

  • Hrco Kukac 19.03.2010.

    lordprotector, danas ti je popust u McDonaldsu. Dobar tek.

Komentiraj...
Vidi sve komentare