To je to što me zanima!

Pokušaj oružane pljačke na vozača Cammea u Sesvetama

Muškarci su Borisu B. neregistriranim autom prepriječili put pa uperili pištolje u njega. Taksist je vikao je kako nema novaca te se dao u bijeg vozeći unatrag
Vidi originalni članak

Nakon popodnevnog obračuna s taksistima Radio taksija, Taxi Cammeo bio je žrtva još jednog napada. Oko 19,30 u Sesvetama, na raskrižju Ulica Emanuela Vidovića i Brestovačke, dogodio se pokušaj oružane pljačke njihovog vozača.

Kako nam je rekao Miroslav Hoffman, voditelj Službe za odnose s javnošću grupacije Taxi Cammeo, nepoznata skupina ljudi starijim BMW-om serije 5 bez registracijskih oznaka prepriječila je put taksistu Borisu B. i njegovom taksiju broj 63. Nakon što su ga time natjerali da se zaustavi, izašli su iz neregistriranog automobila i uperili pištolje u njega.

Taksist Taxi Cammea vikao je kako nema novaca jer je mu je tek započela smjena te se dao u bijeg vozeći unatrag. Stigavši do prve velike prometne i osvijetljene ulice, pozvao je policiju.

Iz MUP-a su potvrdili da se incident dogodio, a daljnje informacije znat će se nakon policijske obrade.

>>> Više pročitajte na Večernji.hr 


Idi na 24sata

Komentari 19

  • nyto 07.03.2012.

    crnic prvo uopće nisam taxist. od kud tebi da je vožnja preskupa uzmi digitron u ruke pa izračunaj jer ako ćeš radit pošteno i plačat sve uredno nema šanse da se pokriješ sa tom cijenom. ada ne govorim da benzin svakih tjedan ide gore ili ti i tebi slični misle da ti auti idu na zrak ili odpadne vode i da im je te aute netko poklonio pa da nemoraju plačat kredite. a ne kužim kako vas ne zanima tko plaća ili ne plaća porez jer to sve ide i iz vašeg đepa. upravo zbog takvih stvari vam je pdv 25%, skuplja voda, plin,benzin itd.. pa vi izračunajte koliko vas ustvari dođe ta vožnja sa cameom.. a ako se ne voziš sa taxijem ne kužim što se onda praviš pametan i šta uopće imaš komentirat i pljuvat po nekome.

  • Šolja_1 07.03.2012.

    RTZ je obična skupina bandita !

  • hellbani 07.03.2012.

    hahaha., šahisti nemaju kaj za radit, pa dolaze citat novine :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare