To je to što me zanima!

Pokušaj ubojstva: Muškarac nakon svađe ubo mladića (24)

Sl. Brod: Ranjenom mladiću liječnička je pomoć pružena u brodskoj bolnici, gdje je nakon operativnog zahvata zadržan na liječenju. Srećom, život mu nije u opasnosti
Vidi originalni članak

Policajci u Slavonskom Brodu u utorak navečer oko 21.30 sati uhitili su muškarca (57) iz Slavonskog Broda zbog pokušaja ubojstva. Policija ga sumnjiči da je te iste večeri oko 20.30 sati u ugostiteljskom objektu u zapadnom dijelu Slavonskog Broda nakon verbalnog sukoba nožem ubo 24-godišnjaka iz Slavonskog Broda zadavši mu jednu ubodnu ranu. 

Ranjenom mladiću liječnička je pomoć pružena u brodskoj bolnici, gdje je nakon operativnog zahvata zadržan na liječenju. Ozljeda zadobivena nožem okvalificirana je kao teška, ali mladiću život nije ugrožen.

- U sklopu kriminalističkog istraživanja tog događaja policija je od 57-godišnjaka oduzela jedan preklopni nož. Protiv njega nadležnom Državnom odvjetništvu slijedi kaznena prijava za kazneno djelo pokušaja ubojstva - izjavio je policijski službenik za odnose s javnošću PU brodsko-posavske Antun Jakobović.

Idi na 24sata

Komentari 47

  • lacosb 10.09.2014.

    Ko vraga trazi vraga i nadje taj mladic malo podeblji dosje ima zbog nasilnickog ponasanja, a bosanac koji ga je ubo je covjek koji je 90.g. dragovoljno stupio u hrvatsku vojsku i do zadnjeg dana bio proso sve i svasta da ga jedan balo ide udarit i nigdje nepise da je prije tog izudaro jos jednog starijeg covjeka , a za informaciju nije uhicen nego se sam javio u policiju

  • 04.09.2014.

    Zaštitare na ulazu u kafiće i pretres sa detektorom i ručno. Nemaš oružje, možeš ući.

  • bbbdado 04.09.2014.

    Nije dobro , atmosfera podgrijana alkoholom i eto ti vraga

Komentiraj...
Vidi sve komentare