To je to što me zanima!

Pokušaj ubojstva: Nožem ubo mladića u trbuh nakon svađe

Nemilom događaju prethodio je verbalni sukob kod ribnjaka u Šenkovcu dvojice starijih muškaraca, koji su navodno ribočuvari, i dvojice mlađih muškaraca
Vidi originalni članak

Međimurska je policija uhitila 67-godišnjeg muškarca zbog pokušaja ubojstva 28-godišnjeg muškarca u utorak oko 20 sati.

Nemilom događaju prethodio je verbalni sukob kod ribnjaka u Šenkovcu dvojice starijih muškaraca, koji su navodno ribočuvari, i dvojice mlađih muškaraca. 

Nakon prepirke između 63-godišnjeg i 67-godišnjaka, s dvojicom muškaraca u dobi od 20 i 28 godina, najstariji sudionik je nožem u trbuh ubo 28-godišnjeg mladića.  On je zadobio teške, po život opasne ozljede te je Hitne pomoći prevezen u Županijsku bolnicu Čakovec. 

U tijeku je nastavak istrage. Napadač je predan pritvorskom nadzorniku i protiv njega će nadležnom, državnom odvjetništvu biti podnijeta kaznena prijava za pokušaj ubojstva.


Idi na 24sata

Komentari 13

  • zorangutan 16.07.2015.

    i nije bilo 2 mladića već sedam..samo do dolaska "milicionera" ostali su pobjegli

  • zorangutan 16.07.2015.

    incidentu je predhodila pljačka ribnjaka ribolovnog društva čakovec,,,,,,lov mrežom..i gospoda nisu "navodno" ribočuvari već jesu ribočuvari a lopovi koji su lovili ribu su dobro poznati međimurski kriminalci...dajte bar probajte doći do točnih informacija a ne da laprdate

  • lilyan 16.07.2015.

    mlado-ludo,staro-bez pameti

Komentiraj...
Vidi sve komentare