To je to što me zanima!

Pokušala je zavesti carinike: 'Pala' s kokainom na granici

Anett Pikula (39) policajcima je bila sumnjiva jer je bila vrlo pričljiva sa čuvarima kada je graničnom prijelazu prišla u zlatnom Mercedesu. Drogu je otkrio pas...
Vidi originalni članak

Američki granični policajci na meksičkoj granici s Arizonom priveli su ženu (39) koja je pokušala prokrijumčariti 5,8 kilograma kokaina vrijednih 134.000 dolara. 

Anett Pikula (39) policajcima je postala sumnjiva jer je bila vrlo pričljiva sa čuvarima kada je graničnom prijelazu prišla u zlatnom Mercedesu. Prošla je prvi pregled, a kako je bila sumnjiva, uputili su je na dodatni pregled vozila. Pas tragač nanjušio je drogu u Anettinom automobilu. Šest paketa kokaina bilo je skriveno u tajnom pretincu. 

Auto i droga su zaplijenjeni, a dilerica uhićena. 

Glasnogovornik granične policije kazao je kako je Anett otvoreno 'flertala' s carinicima, zbog čega je i postala sumnjiva. 

Postoje dokumenti koji potvrđuju kako je Anett prije pet godina prijavila osobni bankrot te je imala dug od 100.000 dolara, a živi u stanu u Phoenixu vrijednom milijun i pol kuna, piše Daily Mail. Istovremeno na društvenim mrežama objavljuje izazovne fotografije u kupaćim kostimima i s poznatih turističkih lokacija. 

Idi na 24sata

Komentari 68

  • Kibl 25.07.2015.

    pas je najpametniji

  • esseGesse 25.07.2015.

    Ja bi pustio da me zavede pa bi tek onda doveo pasa

  • Nerd86 25.07.2015.

    Ženska je "kurir" a ne dilerica, čini se isto al kazne su itekako različite..

Komentiraj...
Vidi sve komentare