To je to što me zanima!

Pokušao izbjeći ispitivanje policije pa progutao olovku

Prijeteći ženi nožem, Almir M. (35) opljačkao je ljekarnu u Zagrebu. Da se “spasi” od policije, progutao je kemijsku olovku. Nema težih ozljeda
Vidi originalni članak

Tri dana nakon što je izašao iz zatvora gdje je služio kaznu zbog krađa, Almir M. (35) upao je u ljekarnu Zadravec-Pavletić u Malešnici u Zagrebu. Bio je djelomično maskiran šiltericom.
“Daj pare”, rekao je zaposlenici Vlatki K. (37) prijeteći nožem te je uhvatio za ruku. Ona se uspjela otrgnuti i pobjeći, a Almir je iz blagajne uzeo oko 1000 kuna. Policajac je zatekao sumnjivca u blizini ljekarne i slijedio ga. Nakon nekoliko minuta Almir se našao s Robertom P. (39). Ne znajući da ih promatra policajac, počeli su dijeliti novac. Uhitio ih je i doveo u postaju na obradu. Policajcima koji su ga ispitivali Almir se požalio kako je progutao kemijsku olovku i zatražio da ga vode u bolnicu. Prevezli su ga u Sv. Duh, gdje su liječnici potvrdili njegovu priču. Olovku su, bez većih problema, sondom izvukli iz želuca, a Almir je ubrzo ponovno završio na obradi. Policajcima je priznao da je to učinio kako bi izbjegao ispitivanje. Kako doznajemo, otprije je poznat policiji zbog više od 350 kaznenih djela.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • volim_hajduk 26.06.2008.

    glavna izjava naše policije je :\"istraga je u tijeku za počiniteljima se traga\", te nas ništa ne treba čuditi

  • angel7 26.06.2008.

    koji glupan

  • FBI 26.06.2008.

    Žalosno je što je nakon 350 kaznenih djela još na slobodi! Toliko o našem pravosuđu...

Komentiraj...
Vidi sve komentare