To je to što me zanima!

Pokušao je opljačkati banku u Beogradu, ranio dva policajca

Nepoznati muškarac je u četvrtak popodne upao u Komercijalnu banku koju je namjeravao opljačkati. Policija je brzo došla, a teško su ranjena dva policajca
Vidi originalni članak

U pokušaju pljačke Komercijalne banke u Beogradu u četvrtak oko 14.30 sati teško su ozlijeđena dva policajca, pljačkaš i klijent banke koji se u tom trenutku našao u poslovnici. Kako piše Kurir, radnici banke su uspjeli pozvati policiju čim je razbojnik upao u banku. Svjedoci pljačke istaknuli su kako je pljačkaš ispalio tri hica iz pištolja nakon što su policajci ušli u banku.

Jedan od policajaca je nakon pucnjave navodno izašao iz banke preliven krvlju te je pao kraj obližnjeg stabla. Pljačkaš je pobjegao te ga trenutačno traže. 

Ozlijeđene policajce hitno su prevezli u bolnicu. Iz bolnice su izvijestili kako je jedan od ranjenih policajaca (32) pogođen hicem iz pištolja u desnu stranu lica. Navodno su oba policajca u kritičnom stanju. O ostalima koji su ranjeni za sada nema više informacija.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • ping-pong 21.10.2011.

    Kakve veze ima srbija sa nama? Ima u hrvatskoj puno većih zločina od jednog pokušaja pljačke u tuđoj državi!

  • sreckoZU 21.10.2011.

    sto niste zvali chuk norrisa

  • tdejan8 21.10.2011.

    htjeo je ispasti junak a ispao je eto šta,teško ozlijeđen i pitanje hoće prezivjet .. . sve samo da bi ispao faca i uhvatio pljačkaša.

Komentiraj...
Vidi sve komentare