To je to što me zanima!

Pokušao silovati kćer (13) i sud ga pustio na slobodu

Safet iz sela kraj Bihaća pijan je istukao suprugu i djecu, a 13-godišnju kćer pokušao je silovati. Pustili su ga na slobodu do početka suđenja
Vidi originalni članak

Safeta A. iz Male Peći kod Gate, naselja između Bihaća i Cazina pustili su na slobodu iako je fizički zlostavljao suprugu i djecu pa čak i pokušao silovati 13-godišnju kćerku. Pred pravosuđem Unsko-sanskog kantona kazneno će odgovarati za djelo bludnih radnji, ali ne i za višegodišnje maltretiranje obitelji. Zaposlenici Sigurne kuće u kojoj je njegova obitelj trenutno smještena strahuju da će im se osvetiti. Od ranije je poznat po nasilničkom ponašanju. Safet je ponedjeljak pijan napao suprugu i djecu, a potom pokušao silovati 13-godišnju kći. Majka je tada pobjegla s djecom. Prije godinu dana prevario je brojne ljude žaleći se da je siromašan te da nema dovoljno novaca za obitelj. Mnogi su na kraju skupili novac za zlostavljača.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • sabo 26.03.2009.

    Najsmješnije u ovoj tužnoj priči je kad Srbi opravdavaju rat jer su htjeli zaustaviti islamizaciju Bosne i Hercegovine. Alkohol, alkohol, alkohol. To je majka svih zala. Bosanci su ogrezli u alkohol gotovo u nevjerojatnim postocima. Bosanci se čudom čude kada odbijam piće jer nemogu shvatiti da 30 godišnjak ne pije alkohol, ne puši, ne pije kavu. Ovu budalu, kao i sve slićne, odmah na stup ili kastrirati. Samo što u zaostalim sredinama jedino strada obitelj jer je ona kriva za njegovo ponašanje ili je sramota (šta će reći narod).

  • axlica 26.03.2009.

    ajde sada neka se skupe muški iz tog mjesta, odvedite gada u neku šumu i pokažite mu što svijet misli :D :D

  • crnka27os 26.03.2009.

    ljigus ljigavi,svoju kćer htjeo silovati!fuj,fuj,fuj,na giljotinu smeće jedno

Komentiraj...
Vidi sve komentare