To je to što me zanima!

Polančec više nije osumnjičen u slučaju TLM, sada je svjedok

U sjedištu USKOK-a Damir Polančec u četvrtak je istražiteljima satima govorio o ulozi dionica JANAF-a u čitavoj priči o jeftinijoj preprodaji struje šibenskom TLM-u
Vidi originalni članak

Damir Polančec, bivši potpredsjednik Vlade i ministar gospodarstva, u četvrtak je u sjedištu USKOK-a nekoliko sati govorio istražiteljima o ulozi dionica JANAF-a u čitavoj priči o jeftinoj preprodaje struje šibenskom TLM-u i mostarskom Aluminiju.

Polančec je kasnije kazao da će u daljem tijeku postupka biti svjedok USKOK-a, odnosno da se odustalo od istrage protiv njega. Nije htio govoriti je li nekoga teretio tijekom ispitivanja. Inače, u petak će pred istražiteljima iznijeti obranu i bivši premijer Ivo Sanader.

Idi na 24sata

Komentari 37

  • RinoRođo 20.01.2012.

    Gospodo draga zapantite ovo : Sanaderi njegova kompa su već potplatili sudstvo .Zamislite 100 milijona eura dadeš sudcima i ko će te osuditi .Još će sanader biti heroj . Zamislite 3 odvjetnika ćerka u Americi ko to financiea ili ga odvjetnici brane volonterski .

  • Boy X 20.01.2012.

    Još kratko vrijeme,pa če svi zajedno biti na slobodi.Ali najvažnije od cijele priče je što je nestao taj silni novac,kojeg čemo kroz razne poreze i davanja vračati godinama.

  • zlatko42 19.01.2012.

    još malo pa će svi optuženi postat svjedoci..........

Komentiraj...
Vidi sve komentare