To je to što me zanima!

Polančecu oprostili 40 dana, iz zatvora izlazi već u četvrtak

Povjerenstvo Ministarstva pravosuđa ranije mu je odbilo zahtjev za prijevremeno puštanje na slobodu, nakon što je izdržao više od dvije trećine zatvorske kazne
Vidi originalni članak

Bivši potpredsjednik Vlade Damir Polančec u četvrtak izlazi iz zatvora, nakon što mu je Uprava kaznionice u Turopolju oprostila 40 dana. Tamo je služio 10 mjeseci zatvora, piše Novi list. 

Povjerenstvo Ministarstva pravosuđa ranije mu je odbilo zahtjev za prijevremeno puštanje na slobodu, nakon što je izdržao više od dvije trećine desetomjesečne kazne. Tada je njegov odvjetnik Anto Nobilo rekao da je to uobičajena praksa Ministarstva kod tako kratkih zatvorskih kazni. Polančec je u zatvoru bio od listopada prošle godine jer je osuđen za naručivanje nepotrebne studije od odvjetnika Petra Miletića. Za to mu je isplatio pola milijuna kuna državnog novca.

 Damiru Polančecu su odbili molbu pa će još malo "guliti"

Idi na 24sata

Komentari 78

  • ParlevuFranse 02.07.2013.

    pile babino, neduzan je!

  • AnteG 01.07.2013.

    sramotaaaa nad sramotama! Svi ovi iz politke su jednaki! zamislite koliko bi dobio tek da je HDZ bio na vlasti dok mu se sudilo! ma užas! smiješna država! Milanoviću srami se! Ovo je tvoj maslo! Za ovakvu pravnu državu se ti boriš?!?! Sm (piiii) će jedno! Bitno da si se ustao na noge kad je sud donio normalnu presudu o onim knjigama koje su pisale osumnjičene osobe za pedofiliju, a koje je vlada odnosno onaj jovanovič htio pogurati u škole! valjda je bila u igri neka masna lova nakladnička??! ili? srami se!

  • biljko 01.07.2013.

    h.....a vas takva pravna država i pravosuđe kad lopina od blage kazne dobije još blažu. Sramota. Kaj očekivati od Sanadera - Nema šanse da odguli cenera. Izaći će - USKORO !!

Komentiraj...
Vidi sve komentare