To je to što me zanima!

Policajac iz pratnje razbio retrovizor STOP palicom

Stanarka Jadranka Ivančić (30) tražila je parking u Mesničkoj ulici u Zagrebu. Policajac u pratnji udario joj je po autu i razbio joj retrovizor
Vidi originalni članak

Pogodio je retrovizor pet centimetara od mene. Što da me u glavu pogodio, pitala se Jadranka Ivančić (30). Jadranka je u srijedu oko 18.30 sati Opel Corsom tražila parking u Mesničkoj ulici u Zagrebu gdje živi i radi kao sudski tumač. Kako doznajemo, europski parlamentarac Hans Swoboda u isto je vrijeme pod pratnjom išao iz posjeta premijeru Sanaderu.
- Vozila sam svojim trakom prema dolje i vidjela ženu kako izlazi s parkirališta. Dala sam žmigavac i stala. Tad sam iza sebe ugledala policiju i delegaciju. Dok su prolazili kraj mene, policajac iz prvog vozila nagnuo se kroz prozor i STOP palicom udario u moj retrovizor. Staklo je prsnulo prema meni, a on je još mahao - kaže Jadranka. Stala je i pozvala policiju. No opet se nemalo iznenadila.
- Jedan mi je rekao: 'Šta Vi hoćete? Kad vozi svog štićenika, on Vas može i lupiti!’ - priča Jadranka i dodaje
- Što da sam imala dijete u autu? - govorila je s nevjericom. Pozvala je policiju i Hitnu jer sumnja da ju je staklo pogodilo u oko. Najavila je i tužbu protiv policajca koji ju je napao.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • specnaz 08.02.2008.

    POZDRAV ANACONNDA,,NISAM ZNAO STVARNO DA SI ZENSKOG RODA A TO STO IMAS VECU PLACU OD TOG POLICAJCA IZ PRATNJE JE NAJVJEROJATNIJE ZBOG TOGA STO IMAS BROJEVE U PLAVOM OGLASNIKU,,,LAKO TAKO IMAT VECU PLACU,,ZARAĐUJES VISE OD PREDSJEDNIKA I PREMJERA ZAJEDNO,,UGODAN DAN TI ZELIM..

  • Gara 07.02.2008.

    Kako te ženo nije stid raditi sprdačine prvo od sebe.Svašta se desi i čovjek bude ljut sa pravom ili ne ali ti stvarno nisi pametna To je dokaz da bi se dobar dio ljudi jebo u oko samo da može nekoga tužiti i lovu izvući! Usput kada si zvala hitnu i policiju što nisi i vatrogasce?

  • boki44 07.02.2008.

    žena ima sasvim pravo, nitko nezna kako oni užasno voze tko to nije doživio

Komentiraj...
Vidi sve komentare