To je to što me zanima!

Policajac Kusanić kojeg je ubio Korade dobit će sina

Kad je general Ivan Korade ubio policajca Marija Kusanića (32), njegova supruga Blanka nije znala da je tri tjedna trudna. U prosincu će roditi sina
Vidi originalni članak

S Marijem je u grob otišlo i moje srce. No ono sada ima za koga kucati. Mario će ipak dobiti nasljednika, povjerila nam se Blanka Kusanić (25). U prosincu će roditi sina koji nikada neće upoznati svog oca. Marija Kusanića (32), pripadnika Kobri, ubio je Ivan Korade. Kad je iskrvario na travi pokraj vikendice u Zagorju, Mario nije znao da je Blanka trudna. Da u njoj kuca još jedno srce, ni ona nije znala. Patila je još za izgubljenom bebom u prosincu 2007.
- Da sam trudna, otkrila sam dva tjedna nakon što je Mario poginuo. Kad ga je Korade ubio, naša beba bila je stara tri tjedna - rekla je Blanka. O trudnoći je šutjela do danas, kada je ušla u četvrti mjesec. Bojala se da opet ne pobaci.
- Da sam barem Mariju mogla reći za bebu, da sam barem znala. Proganja me što nikada neće saznati da je otac. Toliko je želio dijete - priča Blanka. Kaže, sada ima za koga živjeti.
- Da se meni nešto dogodilo, znam da bi Mario preokrenuo zemlju da istjera pravdu. Znam i da Mario nije smio poginuti. Ravnatelj Marijan Benko nikada mi se poslije nije javio, nije mu bio ni na grobu. Osiguranje mi je poslalo 30.000 kuna. Na toliko je MUP osigurao Marijev život. Eto, toliko stoje one Benkove lažne suze, a prije toga ga je htio izbaciti iz Kobri. Moja jedina pravda sada je moj i Marijev sin kojega nikada neće prigrliti - s gorčinom priča Blanka. Od srca se zahvaljuje svima koji joj pomažu.

ZLOČIN BEZ IKAKVE KAZNE
Ivan Korade nikada neće odgovarati za zločine. Nakon što je pobio petero ljudi, pucao si je u glavu. Na Kusanića je ispalio rafal iz puške. Pogodio ga je u lijevo rame i u desnu natkoljenicu. Ravnatelj policije govorio je da je Korade pijan. No bio je potpuno trijezan, pokazala je obdukcija.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • dudica 08.07.2008.

    bog je tako htjeo da uzme oca ali isto tako dao je toj zeni volju za zivotom i podario joj djete ...Njega nema ali njegova krv njegov dio je u tom djetetu zelim joj puno srece u ovom zivotu a nadredjenima sram ih bilo ljudski zivot je zbilja jefin

  • tajnamoja 08.07.2008.

    Želim sve najbolje malom Mariju ili Mariji, naravno i majci!

  • naharfa 08.07.2008.

    Korade đubre jedno da bog da gorio u paklu mijune godina...

Komentiraj...
Vidi sve komentare