To je to što me zanima!

Policajac nepropisno pretjecao te se sudario s automobilom

Policajac (29) na službenom je motoru pretjecao drugi motor. Iz suprotnog smjera naišao je Renault s kojim se sudario. Protiv policajaca podnijet će optužni prijedlog
Vidi originalni članak

Policajac (29) u subotu je oko 15.35 sati skrivio sudar u mjestu Trnovačko Novoselo kod Gospića. On se vozio na službenom motoru te je nepropisno pretjecao motor ispred sebe. Iz suprotnog smjera tada je naišao Renault Clio s kojim se policajac na motoru sudario.

U nesreći je mladi policajac zadobio teške ozljede te su ga prevezli u Kliniku za traumatologiju u Zagrebu, stoji u policijskom priopćenju PU Ličko-senjske. Protiv policajca su podnijeli optužni prijedlog.

Idi na 24sata

Komentari 146

  • mangup@dj 06.05.2012.

    brz oporavak

  • Velečasni 1 06.05.2012.

    Crnic,ajde se smiri.Popij si tableticu.Vrijeme ti je.Nežeš postati pametniji,to je nemoguće.Ali možeš malo nestati s ovog portala da ne čitamo tvoje bljezgarije.

  • marianne49 06.05.2012.

    Zašto ovdje ne piše da se kamion kretao prema lijevom traku nakon što ga je počeo pretjecati?? Bitno da je odmah ispao divljak! Jer ovakav je baš zanimljiv članak za napisati i za čitati...a i vi ste valjda svi bili tamo i vidjeli što se dogodilo pa možete ovako lijepo komentirati!

Komentiraj...
Vidi sve komentare