To je to što me zanima!

Policajac pod istragom zbog tetovaže nacističke stranke

Evan Parish Matthews podijelio je fotografiju policajca Iana Hansa Lichtermana koji na lijevoj ruci ima istetoviranog nacističkog orla ispod riječi 'Fatherland'
Vidi originalni članak

Policajac iz Philadelphie našao se na meti unutarnje kontrole nakon što je jedan od sudionika skupa kojeg je osiguravao primijetio da na lijevoj podlaktici ima istetoviran simbol Nacističke stranke Adolfa Hitlera. 

Evan Parish Matthews podijelio je fotografiju policajca Iana Hansa Lichtermana koji na lijevoj ruci ima istetoviranog nacističkog orla ispod riječi 'Fatherland', a na desnoj podlaktici istetovirana mu je puška preko američke zastave uz natpis 'Bog i država'. Matthews je i službeno prijavio Lichtermana. 

Iz policije kažu kako nemaju zabranu pokazivanja tetovaža, ali sad će razmotriti tu politiku.
 

Idi na 24sata

Komentari 130

  • Jersey 03.09.2016.

    Ajme...pa Hansu je to Fatherland glupsone...Live my Philly alone!

  • 50 nijanski šljive 03.09.2016.

    Čovjek je, sudeći po imenu i prezimenu, razvidno njemačkih korjena. Istetovirao je njemačkog orla, )koji je simbol Njemačke, ali i SAD, i Srbije i Albanije i Austrije i mnogih država) a iznad toga mu piše Fatherland ili kako bi se kod nas prevelo domovina ili djedovina. Ovaj što ga je prijavio očigledno je neki ignorantski mediokritet koji nema pojma ni o čemu, ali misli da je jako pametan.

  • Kris The Warrior 03.09.2016.

    Für Heimat und Freiheit! :D Dolje golobalistička multi-kulti diktatura krupnog kapitala predvođena Rothschildom!:p

Komentiraj...
Vidi sve komentare