To je to što me zanima!

Policajac pucao, zatočio svog kolegu pa se na kraju predao

Policija je došla u kuću svog kolege Ž.T. zbog dojave o obiteljskom nasilju. Policajac je zapucao, a potom sa sobom u kuću povukao kolegu. Nitko nije ozlijeđen
Vidi originalni članak

Policija je u srijedu navečer u Kaštelu kod Buja uhitila svog 39-godišnjeg kolegu koji je naoružan pištoljem zatočio u svojoj kući drugog policajca. On je pak došao na intervenciju zbog dojave o obiteljskom nasilju.

Prema riječima glasnogovornice PU istarske, Nataše Vitasović, policija je u 20.30 zbog nasilničkog ponašanja u obitelji policijskog službenika Ž.T. zaprimila zahtjev za hitnom intervencijom. Prilikom postupanja Ž.T. je ispalio jedan hitac iz vatrenog oružja, najvjerojatnije službenog pištolja, i povukao jednog policajca sa sobom u kuću, piše Glas Istre.

Policajac se oko 22.30, nakon kraćeg pregovaranja, predao te je uhićen. Nitko nije ozlijeđen, a u tijeku je kriminalističko istraživanje.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • mutna77 30.05.2014.

    otkaz

  • japanokinez 30.05.2014.

    Ah te žene, normalnog dovedu do ludila i onda jadan policajac kriv, a ne možeš bez žene. Ma šalim se, nasilnika i pucača iz pištolja pod hitno za vijeke vjekova razoružati i zatvoriti na nekoliko godina. Nasilništvom se ništa ne postiže.

  • ping-pong 30.05.2014.

    JBT, u Pulskom MUP-u rade sami dileri i obiteljski nasilnici!

Komentiraj...
Vidi sve komentare