To je to što me zanima!

Policajac se napio pa bježao kolegama u službenom autu

U uniformi, kažu svjedoci, plesao je s konobaricom u lokalnom kafiću, a zatim se dao u bijeg. Nakon potjere kolege policajci priveli su ga na 'hlađenje' u postaju
Vidi originalni članak

Granični policajac postaje u Dugoj Resi u petak odlučio je napustiti radno mjesto i proveseliti se u lokalnom kafiću. Popio je dovoljno da je u uniformi zaplesao s konobaricom. Šef postaje poslao mu je kolege u kontrolu, javlja Radio Mrežnica. Nije se smirio već je napravio nešto još gluplje. 

Odlučio je sjesti u službeni automobil i tada je počela potjera po dugoreškim ulicama. Uhvatili su ga između Jarčeg Polja i Lipe. 

 - Mogu vam potvrditi da je noćas na dugoreškom području policijski službenik za vrijeme obavljanje službe upravljao službenim vozilom pod utjecajem alkohola. On je do prestanka djelovanja opojnog sredstva smješten u posebne prostorije policije i bit će sankcioniran sukladno Zakonu o sigurnosti prometa na cestama. Osim toga bit će udaljen iz službe i protiv njega će biti pokrenut disciplinski postupak - kazala je Andreja Lenard, glasnogovornica Pu karlovačke.

Idi na 24sata

Komentari 294

  • safo57 02.02.2014.

    a šta ćeš kad čovjek koji je završio auto školu i 9 mjeseci tečaja za policajca-ne možeš drugo ni očekivati...

  • rođo101 02.02.2014.

    jadan je ovaj naš hrvatski narod kad im se svatko može lažno predstavljat i prodavat uda pod bubrege,aoni svi slijepšo vjeruju i dijele plusiće hrvatskom interventnom policajcu koji je toliko hrabar da prijeti jednom rođi preko portala,kako će da ga razbije i polomi.

  • Kopular 02.02.2014.

    Ni jedan hrvatski policajac ne bi mogao proći na njemačkim testovima za policiju, ali niti njemački policajac na hrvatskim testovima. Naime u Hrvatskoj policajac ne smije imati veći IQ od 90, a u Njemačkoj manji IQ od 90. Zadnju riječ o tome imati će EU, koji mora izjednačiti tj. napraviti standard za testiranje koji će biti obvezan za sve članice EU.

Komentiraj...
Vidi sve komentare