To je to što me zanima!

Policajac ženu bacio u ćeliju, pala na klupu i ozlijedila lice

Njezin odvjetnik u javnost je prošlog tjedna pustio snimku na kojoj se vidi kako ju policajci izvode iz ćelije, a zatim ju policajac Michael Hart baca na klupu
Vidi originalni članak

Objavljena je snimka koja jasno pokazuje policijsku brutalnost nad ženom u čikaškom zatvoru u kojem je bila u pritvoru. Jedan od policajaca snažno ju je gurnuo te je udarila glavom u klupu. Zadobila je teške ozljede. 

Cassandru Feurstein (47) uhitili su u ožujku zbog spavanja u automobilu parkiranom pokraj ceste. Njezin odvjetnik u javnost je prošlog tjedna pustio snimku na kojoj se vidi kako ju policajci izvode iz ćelije jer je navodno zatražila da nazove supruga. Nakon nekoliko sekundi vidi se kako Cassandru policajac Michael Hart baca u ćeliju prilikom čega je licem udarila u klupu. Bila je u lokvi krvi, a Hart se samo prošetao oko nje. 

Zbog teških ozljeda Cassandra je morala na plastičnu operaciju te su joj ugradili titansku pločicu, piše Huffington Post. Policajac je protiv Cassandre podnio pritužbu zbog nepoštivanja policajca, no te optužbe su odbačene. Cassandra je priznala da je vozila pijana.

Policajac Hart je još uvijek na svom radnom mjestu i protiv njega nije podnijeta prijava.

Idi na 24sata

Komentari 43

  • ariani 13.10.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • joso29 13.10.2013.

    šteta imala je lošeg odvjetnika... mogla je dobro to unovčiti !!!! jeb... kad se već desilo...

  • DejanBrankovic 13.10.2013.

    neka sud svakog od vas odredi ko je kriv ,to prepustam vama no ipak mi je zanimljivo da 95% komentara dolazi od osoba koji nikad nisu zivjeli u usa te sva njihova saznanja dolaze iz amer. filmova i dnevnika.2...svako ko je od vas "mudonja" jos u nekoj nedoumici neka dodje u usa i prvom policajcu opali samar ili ga udari sakom pa da vidis kako letis u tri pizde materine dok si rekao keks...... 2 000 000% ako poslusas sto policajac kaze niti ce te udariti, niti ce te "tasirati" niti pucati niti ubiti....to sto je neka osoba pijana ili pak nadrogirana i neshavacajuci sta se desava trenutno oko nje nije uopce briga "tog" policajca...razlika izmedju policije iz drzava bivse yu i usa je u tome sto tamo je 99% pravih i 1% korumpiranih (konja kao u ovom slucaju) policajaca a na balkanu je obrnuto i razlika je u tome sto usa ima 100x vise stanvnika nego cro pa samim tim 100x vise budala, ubica, manijaka itd.

Komentiraj...
Vidi sve komentare