To je to što me zanima!

Policajca izvadili iz grmlja: Skuterom se zabio u stup

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Policajac (36) se vozio na kraju kolone paškoga biciklističkog maratona. Zaletio se u stup javne rasvjete. Zbog jakog udarca preletio je preko zida
Vidi originalni članak

Policajac iz Policijske postaje Pag se u subotu oko 18.30 sati vozio na policijskom skuteru marke Piaggio kroz mjesto Vlašići. Bio je na dužnosti i vozio se na kraju kolone paškoga biciklističkog maratona. Zabio se u stup javne rasvjete. Zbog jakog udarca preletio je preko zida i sletio u bodljikavo grmlje. Hitna pomoć ga je odvezla u bolnicu u Zadru. Liječnici kažu da je slomio kosti zdjelice i ima puno ogrebotina, ali se dobro oporavlja.
- Prvo je udario u ukrasni stupić ispred restorana, a kasnije u stup rasvjete uz cestu. Nismo mogli vjerovati - rekao je očevidac nesreće. Policija je očevidom utvrdila da se njihov kolega sudario sa stupom jer je prebrzo ušao u oštri zavoj u Ulici put magazina. Nije bio pijan, a šteta na skuteru je 15.000 kuna. Policajac je dobio prekršajnu prijavu.

SLOMIO ZDJELICU I PUN JE OGREBOTINA PO TIJELU

Policajac je preletio preko zida. Biciklisti su se odmah zaustavili i pokušali mu pomoći. Ima ogrebotine i ozlijeđenu zdjelicu.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • GloriaGloria 06.07.2009.

    svaka čast admin, klanjam ti se.... kad se apelira na čovjekoljublje i moral onda me se briše, a kad se sere po policajcu (koji je btw mogao bit tvoj brat ili stari) onda udri sve u 16. Trebalo bi vas u 24 sata stavit :) A SAD BRZO BRIŠI OVAJ KOMENTAR

  • GloriaGloria 06.07.2009.

    i on je čovjek. kako odvratno da ga netko snima dok se muči u bolovima. kako bi bilo vam da netko snima i zajebava se na vaš račun u takvoj situaciji. užasnoooo. prije 10 godina se tako nešto ne bi moglo dogoditi. kuda ide ovaj svijet???

  • prteljko 06.07.2009.

    Aaaajme, krepat ću od smija......

Komentiraj...
Vidi sve komentare