To je to što me zanima!

Policajca udario, a drugog na ulici gađao novčanikom

Mladić (22), kojeg su priveli u subotu imao je 1,84 promila alkohola. On se kod Sračinca sukobio s policajcima koji su ga zaustavili zbog brze vožnje
Vidi originalni članak

Varaždinski prometni policajci u subotu su se sukobili s mladićem (22). U Hrašćici su zbog prekoračenja brzine pokušali zaustaviti automobil, ali vozač (26) nije stao već se uputio prema Sračincu. Ondje su policajci pronašli auto u kojem je sjedio samo suvozač (22) dok je vozač pobjegao u kafić. Suvozač je počeo vrijeđati policajce, koji su ga željeli legitimitati. Izašao je iz auta i bacio novčanik u jednog, a drugog udario. Priveli su ga uz uporabu sredstava prisile i u postaji mu izmjerili 1.84 promila alkohola te ga zadržali. U policiju je došla i hitna pomoć, koja je utvrdila da mladić nije ozlijeđen te da je jednom policajcu ozlijeđen lakatni zglob, a drugom je natekla desna šaka. Suvozač će kazneno odgovarati, a protiv vozača je podignuta prekršajna prijava.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • svirac26 19.04.2010.

    baš me zanima kak bi prošao za vrijeme Juge :)...

  • HUMI 19.04.2010.

    E da je nama više policije.Da ih se poštuje ..svima bi nam bilo bolje.Ovi što će mi sada dati minuse su još mladi i zeleni i ne kuže život... Za par godina će oni kada se uozbilje i sami pisati za policiju ..

  • Determinator 19.04.2010.

    Čudim se da još nitko nije komentirao da su vjerojatno policajci krivi što se napio i što ih je vrijeđao.

Komentiraj...
Vidi sve komentare