To je to što me zanima!

Policajci čuvaju zgradu HDZ-a zbog bacanja jaja na političare

Zbog incidenata pred prostorima HDZ-a bijeli Golf već nekoliko dana danonoćno čuva to područje. Glasnogovornik MUP-a tvrdi da policija ne stražari pred zgradom
Vidi originalni članak

Bjeli Golf, u kojem su dva policajca u civilu, već nekoliko dana danonoćno čuva prostore HDZ-a na Trgu žrtava fašizma u Zagrebu, piše Jutarnji list. Razlog tome su incidenti koji su ondje izbili.

- Izgrednici su bacali jaja na zgradu - rekao je glasnogovrnik MUP-a Krunoslav Borovec. Istaknuo je da se ne radi o nikakvom uspostavljanju stražarske službe već da lokalna policija samo češće obilazi to područje. Patroliraju Jurišićevom, "Zelenim valom" i Zrinjevcem,

>>> Cijeli članak pročitajte u Jutarnjem listu

Idi na 24sata

Komentari 88

  • gorski1 23.02.2011.

    Znate li vi bando kradezeovska i vasi cuvari koliko mi zolja imamo , ma ima da letite svi u mp3 , ma morete se naoruzat kolko ocete , malo vas je , policija je iz naroda , vojska takodjer , pa vi sad vidte ko ce vas lopove branit od narodnog bijesa , badava vam je sve - znate kamo idete - pravac goli otok.

  • bijesni 22.02.2011.

    eto vlada krenula u protuprosvjede kao i gadafi ,samo srečom naši avioni sami padaju,pa nas bar njima neče salijetati ali zato se policija dobro opskrbila sa naoružanjem i edukacijama u slučaju mirnih prosvjeda . ,kako li če tek u svijetu biti prezentirana sila kuju su policajci primjenili na demonstrantima danas ,ili je karamarko i njih uhapsio i zapljenio im kameru ..koja če kao i sve ostalo nestati iz policijiskog skladišta:))

  • kota 22.02.2011.

    kakva frka oko bacanja jaja. boje se oni da ne počnu uskoro padati kinder jaja.

Komentiraj...
Vidi sve komentare