To je to što me zanima!

Policajci ga priveli, lopovi mu ukrali auto i slupali ga

Željko Grdešić je ostavio ključeve u kafiću iz kojeg su ga odveli. Uzeli su ih provalnici. Policija ga je nazvala i rekla da mu je auto na deponiju razbijen
Vidi originalni članak

Željko Grdešić parkirao je Renault Lagunu ispred kafića Fair Play u Gornjem Desincu i ušao na piće. Uskoro su po njega stigli policajci. Jedna žena prijavila ga je jer je maltretira ljubavnim SMS porukama. Grdešić je ključ automobila dao konobarici te s policajcima otišao u postaju na razgovor.
- Loše sam se osjećao pa su me iz postaje odvezli u bolnicu - ispričao je Željko za Jutarnji list. Tijekom noći na utorak nepoznati su provalnici ušli u Fair Play i ukrali novac, poker-aparat te ključeve Željkova auta, kojim su se i odvezli. Već u utorak su u Novom Zagrebu razbili Željkovu Lagunu i pobjegli. Renault je ostao bez stražnjeg stakla i prevezli su ga na deponij u Strojarskoj ulici. Isti dan Željko Grdešić je izašao iz bolnice. Prijavio je krađu auta. U srijedu mu je policija javila da je auto razbijen i da dođe po njega. Ljutio se što nisu javili njegovoj supruzi da dođe po auto ispred desinečkoga kafića odmah nakon što su ga priveli.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • skolic3 16.04.2009.

    @grode promijeniš broj mobitela i riješen problem.

  • vrda 16.04.2009.

    policija neradi svoj posao

  • grode 15.04.2009.

    SMS manijak 0915762219

Komentiraj...
Vidi sve komentare