To je to što me zanima!

Policajci i carinici kod trojice pronašli marihuanu i ecstasy

Dvojica će prekršajno odgovarati, dok je 34-godišnjaku nakon završetka krim istrage određen jednomjesečni istražni zatvor u Požegi
Vidi originalni članak

Policijski službenici Policijske uprave brodsko-posavske dovršili su kriminalističko istraživanje nad tri osobe zbog zloporabe opojne droge. Naime, policajci Policijske postaje Nova Gradiška su 23. studenoga kod 18-godišnjaka pronašli i oduzeli 46.4 grama marihuane, a službenici kriminalističke policije u Slavonskom Brodu kod 22-godišnjaka 11.5 grama marihuane. Protiv obojice mladića slijede optužni prijedlozi Prekršajnom sudu u Slavonskom Brodu.

Nadalje, na graničnom prijelazu Slavonski Šamac 24.studenoga popodne oko 17.30 sati, na ulazu u Republiku Hrvatsku, prilikom policijskog i carinskog nadzora pronađena je opojna droga a za kazneno djelo osumnjičen je 34-godišnji državljanin Bosne i Hercegovine. Upravljao je vozilom za koji je bila priključena prikolica njemačkih registracijskih oznaka, a u tovarnom prostoru prikolice pronađeno je 200 komada tableta ecstasy. Policijski službenici su 34-godišnjaka uz kaznenu prijavu predali pritvorskom nadzorniku PU brodsko-posavske, a potom mu je sudac istrage Županijskog suda u Slavonskom Brodu odredio jednomjesečni istražni zatvor, slijedom čega su ga policajci u srijedu 26.studenoga predali u zatvor u Požegi. 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • R3nchi 27.11.2018.

    Kakve su to mahune zapljenili?

  • pobocnik ljubo 27.11.2018.

    neš ti ulova. sramota za objaviti. munjevitom akcijom zaplijenili 50ak grama vutre i ajmo u novine! vratite to djeci, to je za njih par za osobne potrebe. bolje to nego da se truju kineskim osvježivačima.

  • budalajlama 27.11.2018.

    Puši vutra za bolje sutra.

Komentiraj...
Vidi sve komentare