To je to što me zanima!

Policajci Miroslavu vratili pile, a kumi dovezli drva

NEMA ZIME: Staricu Ružicu (80) prijavio je lugar jer joj je kum posjekao stablo. Policajci su Ružicu morali privesti, a u petak su joj darovali drva...
Vidi originalni članak

Imat će se čime grijati Ružica Šolaja (80) iz Očestova i Miroslav Perić (82) iz Knina, koji su u utorak privedeni zbog krađe 600 kuna vrijednog stabla Hrvatskih šuma. Policija im je oduzela i dva metra drva te dvije motorne pile.
Policija nije povukla kaznenu prijavu zbog krađe i zaplijenjena drva se još čuvaju kao dokazni materijal, ali su organizirali prikupljanje drva. U istu “maricu” u kojoj su Ružicu i Miroslava privodili, u petak su ukrcali drva i istovarili ih u Ružičinu dvorištu.
- Znala sam da ima dobrih ljudi i da me neće ostaviti bez ičega. Hvala vam svima - razdragano je Ružica dočekala policajca Ivicu Anića-Božića. Istodobno s policajcima, Ružici je i nepoznati donator iz Knina u dvorište iskrcao čitav kamion cjepanica.
Policajac Ivica Anić-Božić u “marici” je vratio i pile, tako da Miroslav i njegova bolesna supruga Milica neće ostati bez ogrjeva, čega su se uplašili kad su im pile oduzete. 

Idi na 24sata

Komentari 17

  • plavi cvijet 05.03.2010.

    Hvala Bogu da su povukli prijave. Mogli su i prije postupanja nazvati nadležne. U vrijeme socijalizma, bez obzira na vjeru, ipak je bilo samilosti i realnog razmišljanja. Malo se zažmirilo na zakon kad su u pitanju bili sirotinja i starci.

  • editaaaa 05.03.2010.

    ma pricajte vi koliko ocete to je moj tata i radi svoj posao...zato psssttt...fala unaprid

  • Zeljk0 05.03.2010.

    samo na slici fali kosorka djevojka s širokim osmijehom ...... gamad lopovska!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare