To je to što me zanima!

‘Policajci nam odlaze, plaća bi im trebala biti 1000 eura’

Tražimo da minimalna plaća policijskih službenika bude tisuću eura (oko 7500 kuna), tražimo stopostotno povećanje. Dobro, ako dobijemo i 50 postotno, neka se kvartalno poveća 5 ili 10 posto, kažu u Sindikatu
Vidi originalni članak

Dubravko Jagić, predsjednik Sindikata policije, rekao je za N1 da u Hrvatskoj kronično nedostaje policijskih službenika, u Zagrebu čak 1000.

- Tražimo da minimalna plaća policijskih službenika bude tisuću eura (oko 7500 kuna), tražimo stopostotno povećanje. Dobro, ako dobijemo i 50 postotno, neka se kvartalno poveća 5 ili 10 posto, da nam ljudi ne bježe van - rekao je Jagić. Ako im Vlada ne ispuni uvjete, najavio je mogućnost bijelog štrajka.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • stiven 16.08.2018.

    Pa odlaze nam iz istog razloga doktori,magistri,profesori,penzioneri,i svaka imalo sposobna osoba,odlazi nam mladost,pa ko je se za njih zauzeo? niko, Koliku su oni svi trebali imati placu?? Da su je imali nebi otišli, Neka ide i policija,ko ju drži

  • manuel4 16.08.2018.

    Jos i vise bi trebao imati placu. Danas tamo neki konobar ima minimalno 6000 kn placu. Izborite se i automatski imamo kvalitetniju policiju.

  • Dario Buden Dubec 16.08.2018.

    A za sta bi vi vecu placu? Kad vas se zove nikakve koristi od vas, ne radite nista, jedino sta radite je to da zaustavljate i kaznite nepotrebno ljude samo da popunite normu i da ne ispadne da sjedite po birtijama....kad vas se zove jos se sprdate sa ljudima, na strani ste bogatijeg covjeka....to je za plavce, a za civilne je isto slicno, love sitne klince, a velike kriminalce ne, bojite ih se....ili vas placaju....ili ste nesposobni.... Uglavnom u policiji rade oni koji nisu nista drugo mogli biti, pa ajde onda u policiju.... Svaka cast izuzecima kojih je sve manje i manje!

Komentiraj...
Vidi sve komentare