To je to što me zanima!

Policajci obilazili auto, pa skrivili sudar u Brelima

Očevici kažu kako je policijski automobil pretjecao drugi, pa se frontalno sudario sa autom koji je naišao iz suprotnog smjera. Ozlijeđenih nema
Vidi originalni članak

U sudaru policijskog automobila i osobnog automobila na magistrali u Brelima kraj Makarske nije bilo ozlijeđenih, ali je zabilježena veća materijalna šteta. Službene podatke o nezgodi nismo mogli dobiti. Međutim, pojedini očevici tvrde da je nezgodu prouzročilo policijsko vozilo koje se navodno nepropisno prestrojavalo i zabilo u auto.
- Policajci su u šoku stajali kraj uništenog auta. Pretjecali su preko pune crte i frontalno naletili na drugi automobil - rekla je svjedokinja sudara K.M. koja je i fotografirala policijski auto. Oštećeni auti su brzo uklonjeni s ceste kako bi se nastavio promet koji je u vrijeme ljetne špice, a pogotovo za vikend kad su smjene gostiju, na jadranskoj magistrali ionako vrlo otežan.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • makimakita 12.08.2008.

    da li je svjedokinja uspjela registrirati upaljenu rotaciju? i kako moze biti frontalan udarac ako je policijska skoda udarila u vrata vozaca peugeota, koji se krenuo polukruzno okrenuti na toj istoj, ISPREKIDANOJ crti? bar provjerite sto saljete, uopće nisam prepoznala da je to nesreća kojoj sam svjedočila zbog krivih navoda.

  • superhik 10.08.2008.

    eto kako se trose novci poreznih obaveznika...Nova skoda je razbijena ( dok ja vozim auto star 20 godina ) jer su oni face i tesko im je usporiti ( mozda su zurili na hladno pice ) IDEMO DALJE

  • tina00 10.08.2008.

    vidi ti policajaca i to pretjecanje preko pune crte...

Komentiraj...
Vidi sve komentare