To je to što me zanima!

Policajci su za novac odavali informacije iz tajnih istraga

Sve se počelo rasplitati 2012. godine kada su policajci Svalina i Drnić uhićeni zbog curenja informacija iz tajnih istraga. Uskok je podnio optužnicu protiv 15 ljudi
Vidi originalni članak

USKOK je podigao optužnicu protiv 15 ljudi, među kojima je sedam policajaca, zbog zloporabe položaja i ovlasti te primanje i davanje mita. 

Osim policajaca Vjekoslava Drnića, Andree Kožić, Marke Svaline, Branka Damjanovića, Tomislava Jerkića, Slavice Perko i Selme Abadžić, još su optuženi Vladimir Rajić, Igor Mlinar, Rudolf Krpina, Stipe Barišić, Damir Ivić te Željko Biloš i Josip Petrović, javlja Večernji list.

Sve se počelo rasplitati 2012. godine kada su policajci Svalina i Drnić uhićeni zbog curenja informacija iz tajnih istraga. 

Glavni državni odvjetnik Mladen Bajić je tada u Saboru kazao kako su informacije odavali zainteresiranima, a radilo se o četiri istrage koje su tada bile u tijeku.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • cvergl 11.04.2014.

    eto vidiš kad krivim ljudima daš informacije kaj se dogodi. možda su im familija

  • Major Gašpar 11.04.2014.

    Da čovjek ne povjeruje kako još postoje policajci (crvenkapice) koji misle da mogu prodati informaciju i da nitko za to neće znati ??? Pa njih treba psihijatrijski promatrati pošto se radi o klasičnom poremećaju u ponašanju te ih staviti u za takve osobe prilagođenu ustanovu !!!

  • mangup@dj 11.04.2014.

    pa neće valjda odavat informacije za eksere i brašno naravno da će za novac

Komentiraj...
Vidi sve komentare