To je to što me zanima!

Policajci tukli mladiće, bacali ih na pločnik, tukli im glave o zid

Mladići navodno nisu pružali nikakav otpor, a snimka policijske intervencije proširila se internetom i izazvala zgražanje javnosti. Šef interventne jedinice je smijenjen...
Vidi originalni članak

Petorica pripadnika crnogorske interventne jedinice koji su pretukli trojicu mladića u Podgorici, uhićeni su zbog sumnje u zlostavljanje. Iz Tužiteljstva navode da su "poduzete hitne mjere u cilju prikupljanja dokaza i podataka značajnih za rasvjetljavanje događaja".

Sve je počelo kada se na internetu pojavila video snimku brutalnosti policajaca nad mladićima koji nisu pružali nikakav otpor.

Bacanje na pločnik, udaranje glavom o zid i šamari bili su dio torture policajaca nad trojicom mladića u centru Podgorice, javlja Radio Slobodna Europa.

Odmah nakon objavljene snimke, reagirali su Uprava i direktor policije Slavko Stojanović, koji je naredio smjenu šefa Interventne jedinice Milana Radusinovića zbog objektivne odgovornosti, a ministar unutarnjih poslova Mevludin Nuhodžić uputio je zahtjev unutarnjoj kontroli za ispitivanjem slučaja.

Idi na 24sata

Komentari 40

  • Deleted user 24.02.2018.

    tako i treba

  • ramokatolik 23.02.2018.

    Opet zločesta policija tuče nejake narkomane i dilere

  • Dalibor0704 23.02.2018.

    "Nećete vi više maziti naše sestre, one su djevice". A možda je makro tražio intervenciju prijatelja kada su frajeri odbili platiti?

Komentiraj...
Vidi sve komentare