To je to što me zanima!

Policajci zaustavili 'rekordera': Bez vozačke ostao čak 14 puta

Sisački policajci su u srijedu po noći zaustavili auto koji je vozio muškarac koji dosad ima evidentiranih 14 oduzimanja vozačke dozvole te 95 prekršaja u prometu
Vidi originalni članak

Prometni policajci su u srijedu oko 1.30 sati nakon ponoći u Ulici Josipa Juraja Strossmayera u Sisku zaustavili automobil sisačkih registracijskih oznaka. 

Njega je pod utjecajem alkohola od 1,72 promila vozio muškarac (31) s područja Petrinje. 

Kako se radi o ponavljaču istovrsnih prometnih prekršaja, dosad ima evidentiranih 14 oduzimanja vozačke dozvole te 95 prekršaja u prometu, uhićen je i uz optužni prijedlog doveden na nadležni Prekršajni sud.

>>> Pijan slupao tek kupljeni automobil u Dubrovniku 

Idi na 24sata

Komentari 64

  • Putschi 11.10.2013.

    U Njemackoj sam poznavao jednog starijeg Njemca kojeg je redovito vozila supruga na posao. Vozacka mu je bila dozivotno uzeta, zbog toga jer je pred par godina bio krcmar i sam sebi najbolja musterija !

  • pčela 10.10.2013.

    e tako je to u lijepoj našoj.Baš me zanima čiji je taj!

  • MilanČiča 10.10.2013.

    nije mi nikako jasno zasto pljujete po covjeku....svakome se moze desiti da se napije jedanput godisnje o da ga zaustave i ostane bez vozacke....gdje pise da je covjek 24 sata pijn kao zemlja i da nezna sta radi...mozda nema srece jednostavno...ako vas zaustave i napusete neku kolicinu alkohola 99 posto ostajete bez roze tako da komentari su vam suvisni i nepotrebni...a 7 kazni godisnje....sta je to nekada sam ih znao u mjesec dana napravit od krivog parkiranja pa nadalje....komentari su vam totalno suvisni i vrijedaju....

Komentiraj...
Vidi sve komentare