To je to što me zanima!

Policajcu istrgnuo pištolj i zaprijetio da će ga upucati

U naguravanju s policijom Edin P. (22) jednom je policajcu uzeo pištolj. Repetirao ga je i zaprijetio da će pucati ako mu ne puste brata Elvisa (21)
Vidi originalni članak

Edin P. (22) iz Omiša u nedjelju je u naguravanju s policajcima službeniku istrgnuo pištolj iz futrole. Prijetio je policijskom službeniku, repetirao pištolj i zaprijetio da će pucati ako mu ne puste brata Elvisa P. (21). Ranije je njihov otac Derviš P. (44) pozvao policiju jer ga je pijan napao mlađi sin. Nakon dolaska policije Elvis je počeo vrijeđati službenike te je pokušao pobjeći iz stana. Policajci su ga pokušali svladati, ali je uz pomoć brata i majke pružao otpor, nakon čega se počeo naguravati s policajcima. Edin je ipak odložio pištolj, nakon čega su braća pobjegla. Nekoliko sati kasnije predali su se u makarsku policiju. U 13 sati braću Edina i Elvisa priveli su istražnom sucu.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Hacker-ri 01.04.2008.

    Kad vidim policajce (cak i neke specijalce, interventnu) ili one smijesne zastitare sokola marica, dobijem predodbu u kakvoj drzavi zivimo. Mislim da se vise boji on mene kad me vidi nego ja njega.

  • user_24180 31.03.2008.

    Deportirati ih tamo odakle su došli uz zabranu ponovnog ulaska u Hrvatsku !

  • amex 31.03.2008.

    Mr X futrole se od starosti same otvaraju! (Neki već imaju i nove)

Komentiraj...
Vidi sve komentare