To je to što me zanima!

Policajcu koji je ozlijeđen na utakmici hitno su operirali ruku

Osim Željka Škofa, lakše su stradala još dva zagorska policajca. Jednog je kamen pogodio u glavu i ima posjeklinu, drugoga u čeljust. Željku je pukla lijeva ruka...
Vidi originalni članak

Samo želim doma, rekao je interventni policajac iz Zlatara Željko Škof (44).  Iako je teško ozlijeđen, dobro je raspoložen i oporavlja se u bolnici. Stradao je u Rijeci na utakmici s Hajdukom. Njegova jedinica IJP Zlatar prva je krenula obuzdati sukobe Armade i Torcide. 

Huligani iz Rijeke počeli su na njih bacati gromade kamenja. Osim Škofa, lakše su stradala još dva zagorska policajca. Jednog je kamen pogodio u glavu i ima posjeklinu, drugoga u čeljust. Škof je policijskom kamerom snimao navijače. Jak udarac kamena ga je oborio. Pukla je lijeva ruka. Odvezli su ga u KBC Rijeku, a potom hitno u Traumatološku bolnicu u Zagreb na operaciju. Pukla mu je palčana kost. U bolnici će ostati najmanje tjedan dana

Živahni Škof bi radije na oporavak doma u Zagorje, ali mu doktori ne dopuštaju. S obzirom na to da su mu ugradili fiksator, moraju ga držati pod nadzorom.

- Na stadionima neće biti bolje jer nema volje da se to riješi - rekao je Kristijan Trokter (37), policajac koji je izgubio oko na neredima u Maksimiru.

Policajci ogorčeni što huligani ne snose sankcije za nerede

Škofa su u ponedjeljak u bolnici posjetili načelnik zagorske policije Jakob Bukvić, zapovjednici interventne Josip Rohaček i Mladen Hrastinski i kolege iz jedinice.

- Nadamo se da neće imati posljedice i da će se brzo vratiti u jedinicu. Nažalost, posao nam je takav. Kolegi dajemo punu podršku - komentirao je zapovjednik Rohaček.

Riječka policija zasad nije detektirala huligana koji je teško ozlijedio policajca Škofa.

Epilog derbija: Baklje ozlijedile dijete, policajac teže stradao

Idi na 24sata

Komentari 139

  • SinišaRadalj 02.10.2013.

    mada bi pokrivanje tribina kamerama,prodavanje ulaznica isključivo uz osobnu i fotografiranje, rješilo brzo uz pomoč detekcije lica na snimci,i prisustvo suca za prekršaje na svakoj sportskoj priredbi..vrlo brzo kukolj bi bio izdvojen iz žita.

  • 1955 01.10.2013.

    Naivni zagorec,kaj nisi čkomil domeka,pretakal vinčeko i ženicu držal za ču.....Stvarno si naivac.

  • cole9 01.10.2013.

    j...... padnem sa stola iscasim rame dobijem longetu pa gips , skocim sa stepenica , polomim ligamente , ma sve na obje noge , kaze doktor bit ce sarafi na kraju teski gips , tri puta slomim nogu dobijem teski gips , a ovaj slomi ruku i odma na operaciju pa nemozes vjerovat , vjerovatno je to sto ja nisam policajac pa nemam takav tretman ! pouka , manje se vozajte na racun nas a vise pijte mlijeka za kalcij , dobro je za kosti !

Komentiraj...
Vidi sve komentare