To je to što me zanima!

Policajka junakinja: U bolnici je dojila dijete koje nije njezino

Argentina: U bolnicu je došlo šestero djece koju su roditelji zanemarivali. Curica stara šest mjeseci je bila pothranjena. Celeste Ayala, majka dvoje djece, nije oklijevala...
Vidi originalni članak

Celeste Ayala, policajka iz Argentine nedavno je proglašena junakinjom na društvenim mrežama. Ova majka dvoje djece snimljena je u bolnici kako doji dijete koje nije njezino. Ona je bila na dužnosti u dječjoj bolnici kada je tamo stiglo šestero gladne i zanemarivane djece. Roditelji su teški ovisnici o drogama.

Djecu su policajci odvezli u bolnicu. U bolnici su bili zauzeti poslom, a curica stara šest mjeseci je počela plakati od gladi.

- Rekli su mi da je pothranjena i od gladi je gurala ruku u usta - kaže Celeste Ayala. Nije oklijevala nego je dijete odmah nahranila. Sve je snimio njezin kolega koji je objavio fotografiju. Korisnici društvenih mreža su bili oduševljeni gestom policajke. 

- To je prava majka. Ova fotografija govori više od 1000 riječi - samo su neki od komentara. Djeca su i dalje u bolnici i dobro im je.

- Sretni su jer imaju konačno što jesti - kaže Celeste Ayala, piše Bild. 

Idi na 24sata

Komentari 119

  • kelab 01.09.2018.

    Svaka cast Zeni-Majci. Nasao sam u neprilici kad sam morao zubima 'probusiti' posteljicu i pregisti pupcanu vrpcu. Nema vece srice kad dite proplace nakon poroda....

  • histria0@yahoo.com 25.08.2018.

    Policajki - čestitka.

  • zippysnake 23.08.2018.

    jojjoj kakva dudica, mljac!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare