To je to što me zanima!

Policija će istražiti je li Tijanin ubojica i ranije ubijao i silovao

Na to ukazuje njegova hladnokrvnost prilikom uhićenja, izjava u policiji, ponašanje tijekom otkopavanja tijela, gdje on ni u jednom trenutku nije pokazao emocije
Vidi originalni članak

Policija će provesti širu istragu o tome je li ubojica Tijane Jurić (15), Dragan Đurić (34) i ranije počinio slična kaznena djela. Na osnovu njegovog ponašanja i psihološkog profila, koji je napravio MUP, sumnja se da je Đurić nešto slično mogao i prije napraviti, javlja Telegraf.rs.

-Do sada nam se nitko nije javio tko je prepoznao Đurića kao napadača. Stručni ljudi u policiji, psiholozi, ali prije svega inspektori za seksualne zločine, sumnjaju da je Tijanin ubojica mogao i ranije počiniti slična djela. Na to ukazuje njegova hladnokrvnost prilikom uhićenja, izjava u policiji, ponašanje tijekom otkopavanja tijela, gdje on ni u jednom trenutku nije pokazao ne samo kajanje već nikakvu vrstu emocija - kazao je sugovornik za Alo.

Đurić bi mogao dobiti, ako mu bude suđeno za okrutno ubojstvo, kaznu zatvora od 40 godina, a može biti pomilovan po isteku dvije trećine kazne tj. 27. godine ako se ispune uvjeti za takvo što.

Idi na 24sata

Komentari 44

  • 12.08.2014.

    I dalje mi nije jasan njegov motiv, koliko sam shvatio nije seksualne prirode?

  • muki105 12.08.2014.

    Ovakve spodobe treba vezat lancima pa protjerati u neki kamenolom ili tako nešto pa da rade i nešto korisno, a ne samo ležat i žderat na teret poreznih obveznika

  • lukica25 12.08.2014.

    samo da opet ne ispadne da djevojka nije patila ko kod one meksikanke i taj monstrum dobije zbog toga blažu kaznu!

Komentiraj...
Vidi sve komentare