To je to što me zanima!

Kamenom od pola kile po glavi izudarao mlađu ženu, u komi je

Žena, čiji identitet nije poznat, u stanju je duboke kome i priključena na respirator. Policija je u lovu na muškarca visokog 180 cm, slabije građe i starog 30-ak godina
Vidi originalni članak

Splitska policija u lovu je na muškarca koji je u petak oko 11.25 sati na šetnici Trstenik mlađu ženu izudarao kamenom po glavi. Napadač je pobjegao, a ženu bez svijesti su prevezli u splitsku bolnicu. S teškim, po život opasnim ozljedama smjestili su je na Odjel jedinice intenzivnog liječenja. Djevojka je u dubokoj komi. Intubirali su je i priključili na respirator.

Muškarac ju je pogodio kamenom od pola kilograma koji je policija pronašla i izuzela kao dokaz, a sumnja se da je motiv napada pljačka jer je muškarac dok je bježao u ruci imao crnu torbu koju je ukrao žrtvi. Još se ne zna tko je napadnuta žena jer kod sebe nije imala dokumente. Kako doznaje Slobodna Dalmacija, pronašli su je u travi pored šetnice, a napadač joj je zadao više udaraca u potiljak. 

Policija moli svjedoke da se jave

Policija još ne zna ni identitet napadača. Radi se o muškarcu u tridesetim godinama, visok je oko 180 centimetara, a u trenutku napada na sebi je imao tamne traperice i bež jaknu. Slabije je tjelesne građe, kratko ošišan i nosi naušnicu u lijevom uhu. Na leđima je nosio ruksak.

Policija moli da im se jave svjedoci napada u najbližu policijsku postaju ili na broj 192.

Idi na 24sata

Komentari 203

  • Thunderdome 06.10.2013.

    Kakav coban,treba ga tuc danonocno,ali ne po glavi,prvo po ostatku tijela,kost po kost,a onda tek glavu,smece jedno neodgojeno

  • šiš 06.10.2013.

    Ode svijet u ....

  • generacijaa 05.10.2013.

    Vjerujem ustvari ne sumnjam da će policija pronaći tog divljaka .Ono što me brine da ovkvi slučajevi i posle uhićenja počinitelja završavaju na onom zaklučku neurečunljiv i onda liječenje.Iskreno sam protim svrh vrsta nasilja i represija ali za ovakve i sl. slučajeve zaista treba odluka suda i pravde biti jasna nikakvih olakšavajućih okolnosti nego kazna koja će obratiti ili skrenuti pozornost da nitko nikad ni ne pomišlja na takvo nešto..

Komentiraj...
Vidi sve komentare