To je to što me zanima!

Policija ga zatekla u provali u zdravstvenu ustanovu, a onda otkrili da mu je to četvrti put

Isti je tren priveden je na kriminalističko istraživanje, a obzirom da muškarac kod sebe nije imao osobnu, utvrđen mu je identitet i onda otkriveno da je osim navedene krađe u pokušaju, počinio još tri djela
Vidi originalni članak

Riječka je policija provela kriminalističko istraživanje nad 45-godišnjim muškarcem zbog počinjenje kaznenog djela teške krađe provaljivanjem, a zatim otkrili da mu to i nije prvi put.  

Dotičnog su nakon zaprimljene dojave građana u ponedjeljak oko tri sata ujutro pripadnici temeljne i interventne policije zatekli tijekom provale u zdravstvenu ustanovu na području riječkog Zameta.

Isti je tren priveden je na kriminalističko istraživanje, a obzirom da muškarac kod sebe nije imao osobnu, utvrđen mu je identitet i onda otkriveno da je osim navedene krađe u pokušaju, u prosincu i siječnju ove godine na području Rijeke počinio još tri kaznena djela teške krađe provaljivanjem u zdravstvene ustanove te u trgovini tešku krađu u pokušaju. 

Za navedenih pet kaznenih djela je 45-godišnjak kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu i predan pritvorskom nadzorniku.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Major Gašpar 26.01.2021.

    Sigurno je mislio uzeti cjepivo za to go !?

Komentiraj...
Vidi sve komentare