To je to što me zanima!

Policija ih zatekla u automobilu s drogom, pokušali su pobjeći: Ozlijedili su i dvojicu policajaca

Bježeći od policije dvojica muškaraca i žena odbacili su vrećice s nešto više od 500 grama amfetamina i s oko 150 grama marihuane. Prilikom bijega ozlijedili su policajce
Vidi originalni članak

Policajci krim policije PU primorsko-goranske proveli su kriminalističko istraživanje nad  dvojicom muškarcem (25) i ženom (24) 

Naime, jučer su na području Rijeke zaustavili automobil u kojem su bili muškarci i žena za koje su posumnjali  da u vozilu imaju drogu.

No 25- godišnjak je odlučio pobjeći pa je krenuo voziti, a pritom je autom ozlijedio jednog policajca  dok je drugi policajac ozlijeđen prilikom sprječavanja bijega.

PRIJETI MU DODATNA KAZNA Oduzeli mu vozačku i naplatili 23 tisuće kuna kazne: Pijan predao 13 tableta ectasyja

Bježeći od policije, jedan od 25-godišnjaka je odbacio vrećice s nešto više od 500 grama amfetamina i s oko 150 grama marihuane.

Unatoč tome, oboje su vrlo brzo pronađeni, a iako je 25-godišnjak ponovo pokušao pobjeći, privedeni su na kriminalističko istraživanje.

NAJBOLJI NOS ZA DROGU Čuvaj se Abe: Agentica za drogu iz Zagorja od koje strepe dileri

 - Kriminalističkim istraživanjem je utvrđena je sumnja da su drogu posjedovali u namjeri daljnje prodaje te je protiv svih troje podnijeta kaznena prijava za kazneno djelo neovlaštena proizvodnja i promet drogama, a jedan od 25-godišnjaka je kazneno prijavljen i za kazneno djelo prisila prema službenoj osobi. Po završetku kriminalističkog istraživanja dvojica hrvatskih državljana u dobi od 25 godina su predani pritvorskom nadzorniku. - stoji u priopćenju PU primorsko-goranske.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Hrvazistanac 05.10.2021.

    Dobro što nitko nije okrivljen za nestanak 70kila koke u muriji...

Komentiraj...
Vidi sve komentare