To je to što me zanima!

Policija im u autu pronašla 48 kila duhana, zaradili su prijave

Na zadnjem sjedalu auta, u prtljažniku i ispod vozačevog sjedala policija je otkrila više vrećica i dvije torbe s duhanom koji nije imao markice Ministarstva financija
Vidi originalni članak

Dva muškarca zaradila su kaznene prijave zbog nedozvoljene trgovine nakon što je policija u njihovom automobilu otkrila oko 48 kilograma rezanog duhana koji nije imao nadzorne markice Ministarstva financija. 

Policajci su dvojicu muškaraca, C.A. (54) I S.Ć. (26), zatekli na Žitnjaku u subotu oko šest sati u Fiat Unu. Na zadnjem sjedalu auta, u prtljažniku i ispod vozačevog sjedala pronašli su više vrećica i dvije putne torbe u kojima je bio duhan. 

Oba muškarca evidentirana su od ranije zbog imovinskih kaznenih djela. 

Idi na 24sata

Komentari 18

  • munjal 21.11.2013.

    Molio bih ove, koji su uhitili ove jadnike (policiju ) da se srame !!! glumite dobro, ali u nasim ocima ste vi lopovi kao i vlada, SRAM VAS BILO,, grebatori za bolji polozaj,,, HAHA, popusit ce i vi ,,,, kad tad.

  • Mladen Kozic 21.11.2013.

    ja ipak mislim da ako neko prodaje svoj duhan njemu ne treba markica jer ako proizvođačima krumpira ne treba fiskalna kasa tako ni proizvođaču duhana ne treba markica i priči je kraj

  • Rukfas_1 21.11.2013.

    A jeste frajeri. Ulov vam je bas za pohvalu. pored tolikog kriminala vi hapsite ljude koji pokusavaju spojit kraj sa krajem. Bas ste mange!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare